Издвајамо Србија

ПУКЛО КАО АТОМКА – ПОЛИЦАЈАЦ ВЛАДИМИР САВИЋ ОТКРИВА: Зоран је убица, отац и брат саучесници! ЕВО ШТА ЈЕ МОТИВ!

Фото: Јутјуб

У ексклузивном разговору за Курир полицајац Владимир Савић открива да је убица Јелене Марјановић њен супруг Зоран Марјановић а да су чланови његове породице саучесници.

Фото: Јутјуб

„Прва вест коју прочитам ујутру, у подне и увече из Србије је ријалити убиство певачице, хапшење ријалити убице, и народна истрага. Има ли још нека ријалити новина?! Једино што бих ја питао јавно, уколико су моја сазнања тачна, зашто је претрес куће певачице на дан проналаска њеног леша одложен за дан после? Зашто претрес није одмах урадјен и зашто су им у том моменту радиле веш машине?! У ком положању је затечен тепих у кући? Да ли је тепих био на месту како иначе тепих стоји у кући, или је тај исти тепих био уролан у ролну, приликом уласка полицијских службеника у кућу покојне певачице? Како је могуће да покојна буде убијена, киндапована на месту где је пронадјен њен леш, док се тзв муж са дететом налазио по његовој тврдњи код рампе која не дозвољава пролаз колима на насип?“, започиње причу Савић, иначе некадашњи полицајац ПС Палилула и ПС Чукарица, иначе дипломирани спортски тренер борилачких вештина.

Владимир Марјановић (Фото: Јутјуб)
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према његовим речима узимајући у обзир да је некада живео и радио на тој територији, и да тај део терена одлично познаје, „готово је немогуће било да он тзв муж ништа не чује и не види, када од те рампе 600 до 800 метара лево и десно брисан простор“.

„Све се јасно види и чује. На том делу терена постоји мања увала зарасла шибљем, по мом сећању не много густо до висине метар, метар и по који води ка каналу где је она и пронадјена. И ту је готово немогуће било шта да се догадја, а да се нечује на тој даљини и да се не назире неко неприродно дешавање у том шипражју. Узимајући у обзир временске прилике тог дана које су биле добре, као и да током дана увек у непосредној близини има шетача, рекреативаца, спортиста и људи који у непосредној близини обрађују земљу, као и људи који живе у близини самог места, немогуће је да нико ништа није видео ни чуо, или уочио неко возило на месту или непосредној близини места где је она пронадјена“, каже Савић и наставља:

„И на крају који још нормалан супруг, одлази кући са дететом, а да пре тога са дететом није прошетао круг и тиме покушао да се увери да она није ту, већ је са дететом отишао кући мислећи да је она тамо?! Мајка, чије дете је чека да истрчи круг, ако је покојна уопште трчала тај дан, вратила би се по супруга и дете. Који још то нормални супруг, након убиства супруге улази у ријалитије, а на дан сахране сат времан после тога, позива новинаре да са њиме раде интервју у кући где су живели?! Који јос отац у таквој ситуацији води друштвени живот и глуми плејбоја?! Од првог дана иако нисам био укључен у истрагу, када су се прве нелогичности у јавности, рекао сам као што и даље тврдим да је Зоран убица, а остали чланови његове породице саучесници тог злочина. По мени мотив убиства љубомора, а само убиство дуго и детаљно планирано“, закључио је Владимир Савић у ексклузивном разговору за Курир.
 

Извор: Курир.рс / Љиљана Станишић