Издвајамо Свет

ПУТИН ЗАДАЈЕ СТРАХОВИТ УДАРАЦ САД: Русија је спремна да докаже да су УРАГАНИ у АМЕРИЦИ ВЕШТАЧКИ! (ВИДЕО)

Руски председник Владимир Путин је навео датум када планира да објави доказ да је америчка влада произвела недавни налет урагана који су опустошили велике делове САД-а.

Попут боксера сигурног у своју снагу, Путин посматра снимке направљене руским сателитом Електро-Л Но.1 за праћење климатских промена, и купује време, чекајући прави тренутак да објави своје налазе.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према речима инсајдера из Кремља, до краја године Путин ће објавити сателитске снимке који коначно доказују да су урагани Ирма и Харви, као и други екстремни временски услови који су недавно примећени у САД, произведени од стране људи унутар америчких обавештајних агенција.

“Разарање које су ове олује изазвале је оркестрирано од стране Паралелне државе која је, као и 9/11, желела да нанесе патњу и бол америчком народу.“

Права природа америчке владе ће бити разоткривена на светском нивоу, подривајући кредибилитет нације.

Путин је једини светски лидер који је вољан да крене на мрачне силе Новог светског поретка и покуша да их победи.

Да ли је ХААРП одговоран за недавне урагане?

Путинове тврдње да су урагани вештачки могу звучати неуверљиво, али геоинжењеринг је добро установљена пракса.

ВИДЕО:

Један од водећих светских научника, др Мичио Каку, недавно је уживо на телевизији признао да је влада САД-а дуго имала способност да вештачки индукује урагане, земљотресе, цунамије и велике олује.

У интервјуу који је емитовао ЦБС, др Каку је признао да су недавни “вештачки“ урагани резултат владиног програма за модификацију времена у ком је небо прскано нано честицама а олује су затим “активиране“ употребом “ласера.“

Програм активног ауроралног истраживања високе фреквенције (ХААРП) је креиран почетком 1990-их година као део програма истраживања јоносфере, који су заједнички финансирали америчко ваздухопловство, америчка морнарица, Универзитет Фербанкс на Аљасци, и агенција Министарства одбране САД одговорна за развој нових технологија за војску САД (ДАРПА).

ХААРП је способан да “наоружа“ климу и има могућност да изазове урагане, суше, поплаве и земљотресе.

 

Фото: Pixabay.com / Јутјуб

Извор: Wебтрибуне.рс