Издвајамо Свет

ПУТИН ЗАЛЕДИО САД: Зауставите Сороша, доноси вам рат, а у Русију он ВИШЕ НИКАД неће ући!

Владимир Путин је упозорио САД да Џорџ Сорош води земљу ка грађанском рату, користећи дивизиону политику, насиље и медијску пропаганду како би остварио своје циљеве.

Говорећи на састанку кабинета у Кремљу, председник Путин је реко вишим саветницима да Џорџ Сорош користи своју огромну мрежу агигатора да нациља најосетљивије тачке САД-а и изазове превирања.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

“Да не буде забуне, његова завршна игра је револуција кроз грађански рат. У Америци он користи идентичне тактике које користи свуда.“

“Џорџ Сорош је познати пироман са шибицама у свом задњем џепу који долива безнзин у логорску ватру.“

Путин је такође имао поруку за Американце. Они морају одбацити Џорџа Сороша и његов опасан утицај, или ће ризиковати да изгубе земљу због глобалистичких интереса.

“Он не поседује свет и нема право да ради шта год жели. Људи се морају удружити и одбацити овог змаја. Немамо места за његову дивизиону политику у Русији, а мислим и да ћете се сви ви сложити да смо много бољи од тога. Уз дужно поштовање, Америка мора одбацити визију Џорџа Сороша.“

Овај састанак је показао да је председник ударио шаком од сто и обећао да ће ухапсити Џорџа Сороша, а према тврдњама извора из Кремља, Путин ни у чему не би уживао више него да овог милијардерског криминалца затвори у затворску ћелију и баци кључ.

У финансијском свету је Сорош познат по својим стратегијама завади па владај. У безброј интервјуа, који се могу наћи на YоуТубе-у, може се видети како се он смеје и признаје своју екстремистичку личност. Сорошева финансијска тактика му је зарадила милијарде, али му је такође донела и кривичну осуђујућу пресуду.

Узнемирујуће је то да Сорош користи идентичне тактике док се меша са демократијама, покушавајући да преузме власт и подрије глас народа у сувереним нацијама.

Русија је званично прогласила да је милијардер Џорџ Сорош тражена личност у њиховој земљи, наводећи њега и његове организације као “претњу руској националној безбедности.“

Путин је прошле године забранио Сорошу и његовим организацијама да послују у Русији, због чињенице да је Сорош покушао да сруши руску економију почетком 1990-их година. Од тада Сорош користи своје богатство и политички утицај за подстицање насилних устанака и дестабилизацију демократија широм региона.

Путин је гледао како се у суседнм државама одвија криза за кризом. Сада он упозорова, на јасан начин, да Сорош користи идентичне тактике у САД.

 

Извор: Wебтрибуне.рс

БОНУС ВИДЕО