Србија

СВЕДОК ОДАО ВЛАДИМИРА МАРЈАНОВИЋА: Ево шта је свекар убијене певачице рекао док су тражили Јелену?!

Владимир Марјановић (Фото: Јутјуб)

Владимир Марјановић, отац Зорана Марајновића, осумњиченог за убиство супруге Јелене Марјановић, поново је под лупом полиције.

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, један од сведока је у информативном разговору у полицији рекао да их је наводно најстарији члан породице Марјановић замолио да напусте насип рекавши: „Нема је, људи, идите кући“.

ВУЧИЋ НАПРЕДЊАЦИМА у БГД: Борите се и победите – ОВО ЈЕ ПОСЛЕДЊИ ПУТ ДА НА ИЗБОРЕ ИДЕТЕ ПОД ИМЕНОМ СНС!

– Владимир Марјановић нам се обратио око 4 сата ујутру у недељу, 3. априла 2016, и рекао да је најбоље да одемо кућама јер Јелене нема. Замолио нас је да ако можемо дођемо за два сата, око 6, јер ће се тада „можда боље видети“. Нисмо имали много избора јер су Марјановићи били ти који су нас и позвали у помоћ, а када су рекли да се „разиђемо“, то смо и урадили – објашњава саговорник близак истрази.

На насипу 3. априла 2016. године од четири сата ујутру до шест сати није било чланова из породице Марјановић, али ни људи које су они позвали да траже несталу Јелену.

– Сумња се да је управо тада донето тело несрећне жене и да су тада бачени докази. На неколико метара од Јелениног тела нађени су њена патика, део тренерке и Владимиров мобилни телефон – додаје исти извор.

Јеленина мајка однела тајну у гроб

Зорица Крсмановић, мајка монструозно убијене певачице Јелене Крсмановић, пред смрт је својим најближима открила да зна ко јој је убио ћерку. Зорица ипак није саопштила име крвника, а убрзо након тога је издахнула, 4. октобра прошле године.

Како смо сазнали, Зорица се у последњим данима живота потпуно отворила блиским пријатељима и рођацима, знајући да су јој дани одбројани, због чега је причала је све оно што јој лежи на души.

УРАДИТЕ ОВАКО И МОЛИТВА ЋЕ ВАМ БИТИ УСЛИШЕНА: Отац Тадеј је говорио да ОВУ молитву требамо изговарати СВАКО ВЕЧЕ!

Увек је контролисали

– Она никада није веровала Марјановићима. Док су сви други мислили да Јелена има складан и хармоничан брак, да је срећна и задовољна, што су сви Марјановићи од првог дана након убиства говорили, Зорица је знала праву истину. Више пута, пошто је Јеленино тело пронађено, знала је да каже да су јој они убили дете или да нису знали да је сачувају – прича за Курир једна од рођака покојне Зорице Крсмановић.

 

Извор: Kurir.rs / Alo.rs