Издвајамо Србија

СКАНДАЛ НА СКУПУ ДЕМОКРАТА У НИШУ! Бранислав Лечић: Треба да им ЈЕ*ЕМО МАТЕР!

Фото: Јутјуб

Функционер Демократске странке, познати глумац Бранислав Лечић изазвао је скандал пошто је на скупу ДС у суботу у Нишу простачки вређао присталице власти и претио им! Лечић је окупљене дословце позвао да „је*у матер“ и „имају муда“!?

– Ја говорим гласније, употребљавам говор срца, морам да употребим и оно што имам међу ногама. Зато кажем, мораш да имаш муда, не можеш да се плашиш. Ниједан професионалац не може да рачуна на своју професију, него на оно колико су блиски власти, да ли климају главом и да ли им се увлаче у дупе. Тај секс не волим. Позивам вас да се окупимо и да јебемо матер тамо где треба, да постанемо људи – рекао је Лечић пред малобројним Нишлијама на скупу на градском кеју, који је, како су навеле демократе, означио „почетак борбе за обарање актуелне власти“ (!?!).

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Покажимо муда?!
Мораш да имаш муда, не можеш да се плашиш. Тај секс не волим!
Бранислав Лечић, потпредседник ДС

И док нико у ДС није јуче хтео да коментарише Лечићеве простаклуке и претње, потпредседник СНС Милош Вучевић одговорио је да је ДС група „лажова, превараната, лопова, политичких паразита и најобичнијих лицемера које веже новац као смисао и једина сврха постојања.

– Позивам све стручњаке из старе-нове ДС и повезаних „предузећа“ да једноставно покажу грађанима које су оставили без хлеба и достојанства, а државу довели на ивицу банкрота, шта су сви они заједно променили у Србији набоље, осим конта на својим рачунима – рекао је Вучевић.

 

Извор: Информер