Занимљивости Издвајамо

СУТРА ЈЕ ПУН МЕСЕЦ У РИБАМА: На корак сте од љубави и новца, ако УРАДИТЕ ОВО…

Рибе су знак маште, и оне могу све.

Пун Месец је идеалан период за почињање нових ствари, и то је прави тренутак да се решите односа који вам не пријају, или да промените себе. Ево како то можете да урадите.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Овај период пуног Месеца у Рибама доноси вам шансу да коначно схватите шта тачно тражите на љубавном плану. Претходни период био је намењен преиспитивању веза, и многи су завршили у односима у којима нису задовољни, али све је то било за више добро, јер, да бисте знали шта желите и шта вам одговара, прво морате да знате шта вам се не допада.

РИТУАЛ ЗА НОВАЦ

Поред љубави, период пуног месеца је у народним веровањима обично време када је могуће привући новац. Разлог томе је веровање из давнина које каже да је Месец заправо начињен од сребра, па да самим тим има моћ да привуче новац. Један од древних ритуала каже да у току пуног Месеца треба изаћи напоље, погледати у Месец, а притом пазити да вам ништа не блокира поглед на њега, а потом треба да отворите новчаник и девет пута кажете „Месече, напуни мој новчаник“.

 

РИТУАЛ ЗА ПРОЧИШЋАВАЊЕ

Поред овог, постоји и ритуал за прочишћавање и призивање жељене енергије. Њега изводите тако што у неку лепу чинију хладне боје (рецимо плаве), успете воде и додате мало ружиних латица. Потом на парчићима папира запишите све што желите да привучете у свој живот, и затим гласно прочитајте. Потом шаке потопите у чинију са водом како бисте се симболички очистили од старе енергије и привукли нову и бољу. Овај ритуал можете да радите и у друштву.

 

Астролози кажу да је Месец у Рибама иделан период да се препустимо својој машти и уронимо у свет уметности, како бисмо из себе пустили све оно што трпимо у свакодневном животу. Ово је време када је готово немогуће фокусирати се на нешто, па ако вам се то сада дешава чешће него иначе – не брините, за све је крив Месец. Активности које астролози препоручују ових дана су дуге, опуштајуће купке, или још боље, боравак на мору или реци, одлазак у позориште или биоскоп, медитација, и много самоће како бисте прибрали мисли и снагу.

 

Извор: srbijadanas.com / Blic žena

БОНУС ВИДЕО