Издвајамо Србија

ТОТАЛНИ ХАОС У ОПОЗИЦИЈИ И ТЕШКЕ ОПТУЖБЕ ДС-а: Саша Јанковић је агент – ОН РАДИ ЗА ВУЧИЋА И ТАЈНУ ПОЛИЦИЈУ!

Против Саше Јанковића окренули се и његови блиски пријатељи Наташа Вучковић, Балша Божовић и Гордана Чомић! ДС одлучио да никакве сарадње са Јанковићем не може бити

Највиши функционери Демократске странке убеђени су да лидер ПСГ Саша Јанковић ради за тајну полицију и да, по налогу Александра Вучића, уочи локалних избора растура српску опозицију!?!

Отимачина за превласт
Вучић и службе су им изговори, а Јанковић и Шутановац заправо се отимају за политичку превласт
Драгомир Анђелковић, аналитичар

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На затвореном делу седнице Главног одбора ДС, који је одржан током викенда у Београду, Јанковић је био главна тема, а демократе су се једногласно сложиле да је бивши заштитник грађана заправо „полицијски агент“ и „убачени елемент“.

‘Хвали се службама’

Против Јанковића су се, како сазнајемо, на затвореном делу седнице ГО изјаснили и Наташа Вучковић, Гордана Чомић и Балша Божовић, који су све донедавно заговарали блиску сарадњу са њим.

ВЛАДАН ГЛИШИЋ

НАРОДНА МРЕЖА

Озбиљан проблем садашње опозиције је недостатак идеје. Кад тога нема, упада се у замку сујета, међусобних оптуживања и воде се прљаве личне кампање

– Укратко, сви су га испљували! Људи се слажу у процени да Јанковић има задатак да разбије опозицију и да очигледно ради за тајну полицију. Још током кампање он се хвалио да сваку информацију коју има добија из „неке службе“… Када је недавно кренуо фронтално на нас, све је постало јасно. Чак и они који су га до сада највише подржавали, попут Наташе Вучковић, Балше Божовића и Гоце Чомић, верују да је Јанковић напао ДС по налогу режима, како би разбио опозицију! Са њим више нема никакве сарадње – преноси Информеров извор, додајући да су демократе убеђене да је управо Јанковић крив за њихов лош страначки рејтинг, који се, према најновијим истраживањима, креће између три и четири одсто!

И док званичан коментар ових информација јуче није било могуће добити из ДС, лидер демократа Драган Шутановац индиректно је потврдио да је на седници ГО било оштрих речи и о Саши Јанковићу.

– У последње време нас нападају, као и деведесетих година, и власт и опозиција. То никако неће омести наш политички рад, наставићемо са парламентарном и ванпарламентарном борбом. Радимо са истом и већом енергијом, са још више предлога закона и највише вере да Србију могу да воде пристојни људи. Никаква сарадња са СНС није у плану и неће ни бити… – поручио је Шутановац.

Коментаришући ове наводе, аналитичар Владимир Пејић каже да се и у овом случају све своди на Вучића.

НЕБОЈША КРСТИЋ

АНАЛИТИЧАР

Лако је радницима. Знају да Шутановац стално брине за њих. И да продајом само једног свог сата може да промени њихов социјални положај.

– Интересантно је то што се са обе стране чују оптужбе да неко ради за Вучића. Истина је да су Јанковићеви потези и напад на ДС више користили напредњацима него опозицији. Сада, да ли је то учинио из политичког незнања или за нечије интересе, није познато. То остаје да се види… – подвлачи Пејић.

Политичка похлепа

Аналитичар Драгомир Анђелковић уверен је да је ово борба амбициозних лидера за мали колач.

– Јанковић и Шутановац своју политичку похлепу покушавају да сакрију међусобним оптужбама да неко ради за Вучића или тајне службе. То им је главни изговор, а заправо се отимају за политичку превласт. Отуда и њихово јако агресивно наступање и озбиљне оптужбе – закључује Анђелковић.

 

Извор: Информер.рс

БОНУС ВИДЕО