Издвајамо Свет

ТРАМП РАЗБЕСНЕО БРИТАНЦЕ: Дајана је била луда, али могао сам да је кр*снем!

Фото: Јутјуб

Амерички председник Доналд Трамп опасно је разљутио Британце, након што је освануо интервју у којем вређа покојну принцезу Дајану.

Амерички председник Доналд Трамп опасно је разљутио Енглезе јер је пре 20 година рекао за покојну принцезу Дајану да је луда, али да би ипак спавао са њом!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Трамп је ово изјавио пре 20 година гостујући на радију у чувеном шоу Хауарда Стерна. Прошле године се неко присетио овог Трамповог испада, али је председник тада негирао да је икад нешто овако изговорио. Међутим, сада је освануо снимак у којем се јасно чује како Трамп тврди да би радо спавао са принцезом.

„Она је била прелепа! Срео сам је неколико пута и спавао би са њом без размишљања“, изјавио је Трамп.

Стерн га је упитао зашто људи мисле да је егоистично што Трамп тврди да је могао да спава са принцезом.

„Могли сте да је ‘креснете’, зар не?“, упитао је Хауард.

„Да, мислим да сам могао“, рекао је својевремено Трамп.

Како преносе британски медији, Трамп је у истом интервју збијао шале како би принцезу Дајану натерао и да се тестира на ХИВ.

„Рекао би да уђе у мој нови Лексус, да је тамо чека један доца да јој одради преглед“, шегачио се Трамп на рачун мртве принцезе.

Поједини медији преносе и да је Трамп својевремено уходио принцезу, што ју је веома плашило. Амерички председник, тада успешан бизнисмен, је Дајани готово свакодневно слао букете цвеће који су вредели и по неколико стотина долара.

Наводно је Трамп након Дајанине трагичне смрти изјавио да му је жао што он и Дајана никад нису били пар.

 

Извор: Ало.рс