Свет

Трамп се смејао Киму, а сада ЗАГРМЕО: Ракеташу следи УНИШТЕЊЕ уколико не прекине са претњама!

Фото: Јутјуб

Најновији опис лидера Северне Кореје

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Амерички председник Доналд Трамп исмејао је лидера нуклеарно наоружане Северне Кореје Ким Џонг-уна као „ракеташа“ (Роцкет Ман), док су саветници Беле куће упозорили да ће се та изолована земља суочити са уништењем уколико не стави тачку на своје оружане програме и ратоборне претње.

БОГ УДАРИО НА СОДОМУ И ГОМОРУ: ОЛУЈНИ ВЕТАР И КИША растерали содомите са улица Београда

На питање како Трамп описује Кима, саветник за националну безбедност Херберт Рејмонд Мекмастер рекао је да је „ракеташ најновији опис“.

Мекмастер је, међутим упозорио да се „вероватно не треба превише смејати ракетама, јер оне ипак представљају велику претњу по све“.

Истовремено, он је истакао да ће Ким „морати да одустане од нуклеарног оружја јер је председник рекао да неће толерисати да тај режим прети САД и америчким грађанима нуклеарним оружјем“.

Упитан да ли мисли да би Трамп могао да изведе војни напад на Северну Кореју, Мекмастер је рекао да је „Трамп био веома јасан да су све опције на столу“.

ЂОРЂЕВИЋЕВ ПОТЕЗ НА ДОДЕЛИ МЕДАЉА ЗАПАЛИО ИНТЕРНЕТ: Погледајте како је АЛЕКСАНДАР ВЕЛИКИ искулирао Брнабићку

Северна Кореја ће бити високо на агенди светских лидера у наредној недељи на годишњем заседању Генералне скупштине УН, што ће бити Трампов најзначајнији тренутак на светској сцени откако је у јануару ступио на чело САД, закључује америчка агенција.

Како је предвиђено, Трамп ће се светској организацији, коју је раније критиковао као слабу и неспособну, обратити у уторак.

 

Извор: Tanjug