Србија

ЧЕДА ЈОВАНОВИЋ ОТВОРЕНО: Јанковић је одиграо своје, он има ЈАКО ЧУДНЕ ВЕЗЕ У БИА!

Фото: Јутјуб

Лидер ЛДП Чедомир Јовановић тврди да су пропалог досовског кандидата Сашу Јанковића створиле обавештајне службе и да је његова политичка улога завршена. У интервјуу за „Недељник“ Јовановић је приметио да Јанковић за све што ради добија савете од „пријатеља из БИА“

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

О Саши Јанковићу:

* Каже Саша Јанковић, јавио му пријатељ из БИА да неће дочекати крај другог круга, јавио му пријатељ из БИА да не иде у Сребреницу, јавио му пријатељ из БИА да не иде на протесте… Па шта ако му је пријатељ из БИА јавио још нешто, а он нам то не каже?! Како то да мени никада ништа није јавио пријатељ из БИА? Како то ја, који сам „сурчинац“, „земунац“, револвераш српске политике, никада у животу нисам помислио да одем у неку стрељану. А тек у БИА стрељану, све са Лончаром. Врло добро знам какве су последице улоге коју је Јанковић одиграо. Његова улога је завршена. Код њега има најмање принципа и вредности. То је политика без вредности. Кад је Србија постала диктатура? Тек када је Саша Јанковић одслужио цео други мандат. И када није успео да се договори с Вучићем за трећи или за место у Уставном суду.

НОВИ УДАРАЦ ЗАПАДУ: Турска уплатила Русији аванс за систем С-400, који не обара руске авионе због истог чипа

О Косову:

* Пуца ти љубав са женом, а ти је питаш шта није у реду. А она каже: ‘Сећаш се пре три године кад смо били на вечери, а ти куцао неку поруку? ‘ А он каже: ‘Да, и? ‘ А она: ‘Па ја сам покушавала да ти кажем да сам тог дана била на мамографу и да су посумњали на тумор. Ја сам ти то рекла, а ти ме ниси чуо. На крају сам имала среће с дијагнозом, али сам изгубила срећу с тобом. Од тада гледам кроз тебе и не могу више овако’… Није вредело ни што си тада, а и у сваком секунду до данас, покушавао да је увериш да је волиш. Тако је и са Србијом и Косовом.
О Вучићу:

* Највише му замерам што није у стању да апсорбује отров који нас једе. Он га рециклира. Он чашу отрова попије на једној страни, а онда нам све то врати у порцији на некој другој. Нисам ја правио Вучића, већ Тадићева глупост и Томини комплекси. СНС је направила Вучићева интелигенција и памет да искористи неспособност свих других. Неће Вучић још дуго.

О ЛДП:

* Кад смо кренули у кампању 2012, свим својим сарадницима сам поделио најновији модел ‘блекберија’. И сад они долазе код мене и кажу ми: ‘Дај да поново покренемо странку. Покрени је! ‘ А ја их питам где им је ‘блекбери’. Нема нико. Немојте онда да тражите од мене да се у 2017. понашам као да је 2012.

О Трампу и стању у свету:

* Најбољи опис стања у ком се налазимо нису Стоунови разговори с Путином, него Дачић који Трампу преко рамена гура насловну страну Информера, док америчка амбасадорка у УН виче „фантастично“.

О НАТО:

* Кад причам о НАТО, не причам јер се као Вулин палим на униформе или као ови из Информера на ракете. Кад су Срби живели 40 година у миру? Кад је следеће рокање, пошто га није било 20 година? Таман да нам деца стасају за пушку. Циљ ми је да будемо прва генерација Срба који су својој деци омогућила да се роде и живе у миру.

О сусрету са Зораном Бабићем:

* Паклена острва су једно од најфинијих места у Хрватској. Лепа увала, млади људи, најперверзнији мени који можеш да замислиш. И под балдахином лежимо Андреј Носов и ја. Три по подне, сепаре, ја пијем неку вотку с лајмом. И појављује се испред мене човек са панама шеширом, наочарима за сунце, вилберкин шортсом, пешкир преко рамена и каже: ‘Па супер, једном и ми да се сретнемо овако’. Видим Зорана Бабића, напредњака. Питам га: ‘Не асфалтираш? ‘, а он: ‘Ма немој да зезаш, имам и ја право на одмор’.

ПАНИКА У САД! ПУТИН ДОБИО ЗАСТРАШУЈУЋЕ ОРУЖЈЕ: Електромагнетна бомба претвара непријатељску технику у хрпу гвожђа!

Дуда Ивковић хтео мене да подржи

* После Ђинђићевог убиства дође Дуда Ивковић и каже: ‘Слушај, нисам подржао Зорана, и много ми је сада тешко због тога, хоћу да подржим тебе’. Тад су већ почели да ме ударају са свих страна. Кажем му: ‘Добро, Дудо, пустите то, све то нема смисла’. Кад у девет ујутро каже ми секретарица: ‘Душан Ивковић је на пријавници Владе’. Долази Дуда, с њим Грег Поповић, који је три дана пре тога са Сан Антониом узео НБА прстен. Каже ми Дуда у десет имамо прес, све је он организовао. И док идемо, кажем: ‘Немој, молим те, да причамо о политици’. И сетим се да питам Грега, пошто је водио ‘дрим тим’, да ли хоће да ми учини да га следеће године доведе на отварање Арене, он каже океј и пружи руку. И новинарима саопштим да смо дошли да објавимо да следеће године ‘дрим тим’ игра с нашима на ‘Дајмонд болу’. Мораш некада људе да заштитиш од њих самих, ово друштво мора да има неки ослонац мимо те дневне одвратне политике.

 

Извор: Nedeljnik