Издвајамо Србија

ЧИМ СУ СЕ У ИСТРАГУ УКЉУЧИЛИ ФОРЕНЗИЧАРИ: Марјановићи продали стари мерцедес и купили нови аутомобил! ПАНИКА ИЛИ…

Марјановићи су се отарасили возила у тренутку кад су се у истрагу ликвидације укључили и форензичари из Новог Сада, које је ангажовала породица убијене певачице Гранда

Зоран Марјановић (39) осумњичен за убиство супруге Јелене Марјановић (33) продао је сиви мерцедес који је возио заједно са оцем Владимиром у време убиства супруге Јелене.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како преноси Српски телеграф, Марјановићи су се отарасили возила у тренутку кад су се у истрагу ликвидације укључили и форензичари из Новог Сада, које је ангажовала породица убијене певачице Гранда.

Према речима извора Српског телеграфа упућеног у истрагу, претпоставља се да је управо сивим мерцедесом превезено Јеленино измасакрирано тело, умотано у тепих, од куће у Борчи до насипа, где је потом бачено у канал.

– Тај аутомобил је полиција детаљно прегледала након убиства, али није било трагова који би могао да се веже за убиство певачице. Интересантно је да је веома брзо након што је форензичар Ненад Шипка указао на то да може да се утврди које је возило било коришћено за транспорт Јелениног тела тај ауто продат.Да ли их је ухватила паника, или је нешто друго у питању, веома брзо ће се сазнати – каже саговорник.

Црни мерцедес није једини скупоцени аутомобил који има породица Марјановић пазарили су црвени мицубиши, а његов млађи син Милош раније је возио југа, који је и даље паркиран испред куће.

 

Извор: Телеграф.рс / Српски телеграф