Србија

ШЕШЕЉ ПРОГОВОРИО О МАРЈАНОВИЋУ: Он је пресвлачио мртву ЈЕЛЕНУ!

Шешељ је у разговору са Дрветом мудрости сумирао утиске о импресивном граду у који је стигао, а онда је прокоментарисао и синоћње хапшење Зорана Марјановића.

– Изгледа да је полиција утврдила његов ДНК на доњем вешу његове супруге. Претпоставља се да је он супругу пресвлачио после убиства. Нисам сигуран да је он убица, али немам доказа да кажем на кога сумњам, и надам се да ће он сада пропевати у затвору, и када нема ко да га надзире, сигурно ће пропевати.

Први пут је његов отац данас проговорио о мотиву, да му је снаха имала тајкуна за љубавника, до сад то нисмо чули, али нисам довољно у току да бих могао више да причам – рекао је политичар инсинуирајући на то да је Марјановић саучесник у убиству Јелене Марјановић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Вечерас ћемо сазнати који учесници ће бити номиновани, а пре тога имамо прилике да поново у студију у Шимановцу видимо припаднике седме силе, али и једну певачицу.

Огњен Амиџић имао је ту част да спроведе Војислава Шешеља кроз цео импресивни град саграђен за потребе овог пројекта, а њему се јако допало оно што је видео.

Извор: pink.rs/informer.rs