Издвајамо Србија

ШОКАНТНА РЕЧЕНИЦА МАЛЕ ЈАНЕ СЛЕДИЛА ПСИХОЛОГЕ: Не смем да кажем шта сам видела, ТАТА МИ ЈЕ ЗАПРЕТИО?!

Била је у стању потпуног шока

Прошле су две недеље од хапшења Зорана Марјановића, ког је полиција лишила слободе под оптужбом да је усмртио своју супругу Јелену, а детаљи из истраге који се свакодневно појављују не престају д ашокирају јавност.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Најновија информација која је одјекнула као бомба јесте да је њихова ћеркица Јана након Јелениног убиства разговарала са психолозима, али да је рекла како ништа не сме да им каже, јер јој је отац тако наредио, преноси дневни лист Информер.

– Дословце им је рекла како јој је Зоран пре доласка инспектора рекао да ако буде рекла полицији шта се десило, неће више никад видети ни маму ни тату- прича извор близак истрази, а преноси Информер.

Међутим, прихолози су након разговора проценили да је девојчица то рекла у стању потпуног шока, па се њена изјава зато не може употребити на суду као доказ против Марјановића.

Фото: Јутјуб

Према речима инспектора који на случају ради пуних 18 месеци, одмах након Јелениног убиства, полиција је желела да у сарадњи са полицијом сазна чега се девојчица све сећа, а током разговора је била видно узнемирена.

Психолозима је било јасно да се девојчица нечег плаши, што се видело и по цртежима које је цртала у вртићу.

– Деца њеног узраста добијају задатке да „нацртају нешто чега се плаше“, а Јана је тада нацртала своју кућу. Нешто касније, када је требало свако од њих да нацрта своје родитеље, она је бризнула у плач- прича саговорник.

Ипак, саговорник тврди како сматра да Зоран није имао намеру никад да науди Јани, јер је свима који су дошли у контакт са њим јасно да не показује емоције ни за ког осим за њу.

Подсетимо, Јелена Марјановић нестала је 2. априла 2016. године када је кренула на трчање насипом у Борчи. Она је до тог места дошла са супругом Зораном и ћеркицом Јаном, од којих се у једном тренутку одвојила. Како је није било неко време, Зоран је кренуо да је тражи, а убрзо потом обавестио је и полицију о њеном нестанку. Након интезивне потраге, Јеленино беживотно тело пронађено је у каналу, недалеко од насипа. Зоран Марјановић ухапшен је 15. септембра као осумњичени за убиство супруге, а Виши суд му је одредио притвор од 30 дана и он се тренутно налази у Централном затвору.

 

Извор: srbijadanas.com / Информер