Издвајамо Србија

ШОКАНТНЕ ТВРДЊЕ МАРИЋА О УБИСТВУ ПЕВАЧИЦЕ: Неко веома моћан је у питању, истрага је кренула тек када су сменили главног..

Миломир Марић је пре скоро два месеца изјавио како ће Зоран Марјановић бити ухапшен чим крене ријалити Задруга и то се десило.

Фото: Јутјуб

Он је данас за медије испричао шта још зна о овом мистериозном убиству.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

“Читава та прича је од почетка јако мистеризна и некако је логичан закључак био да ће Зорана ускоро ухапсити. Нова форензичка испитивања указују на то да Јелена није убијена на насипу. Прича о томе како је она туда трчала, па ју је неки случајни пролазник убио од почетка је празна и потпуно неуверљива. Очигледно је да је убијена негде другде и донета на насип, а да је у свему томе учествовало више лица и да су трагови скривани на разне начине”, изјавио је Марић и додао да је нагло дошло до нових сазнања у истрази.

Фото: Јутјуб

“Инспектор који је води случај је смењен пре неколико месеци и од тог тренутка злочин је кренуо да се расплиће. Неко је изгледа покушавао да сакрије трагове. Зашто је то чинио, нико не зна, само знам да Зоран Марјановић није нека важна личност да би тај због њега то радио. Неко је још ту умешан”, убеђен је Марић.

 

Извор: Ало