Србија

ЈЕЗИВЕ ПРОГНОЗЕ: Да Ирма удари Србију, цео Балкан би био ЗБРИСАН У СЕКУНДИ, а највећи део Европе био разорен!

Будући да се Ирма креће брзином од 135км/х проценили смо шта би се десило да Србију погоди ураган ове јачине

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ураган Ирма је на свом седмодневнм путу изнад Кариба до сада однео 25 живота, уништио све пред собом, а процењује се да ће данас талас ове снажне олује стићи и на Флориду и потпуно сравнити Мајами.

Харадинај поручио на српском језику: Албанци су увек поштовали друге народе

Будући да се Ирма креће брзином од 135км/х проценили смо шта би се десило да се изнад Србије нађе ураган ове јачине и размера.

Гледајући на мапи, ураган не само што би сравнио Србију, него би његови удари ишли до Рима и Милана, затим на северу до Минхена и Прага, дотакао би Варшаву, прешао преко Одесе, Истанбула, целе Грчке, док би Албанију, Црну Гору, Србију и земље региона збрисао у секунди.

То значи да би најлепши споменици културе, као и најлепше грађевине које привлаче милионе туриста сваке године – нестали!

УРАГАН ИРМА ПОЈЕО ОКЕАН! Невероватан призор после катастрофе на Бахамима!

Будући да је Ирма на Бахамима исушила океан, верујемо да би Јадранско, Црно море и део Егејског потпуно нестали, а питање је колико би живота однео ураган на подручју Балкана.

Оволико јак удар у секунди би прекинуо доток електричне енергије у већем делу Европе, и питање је колико би времена прошло док се штета не санира, ако се узме у обзир колика је штета настала на Карибима.

Будући да Ирма носи све пред собом, не смемо ни да помислимо колико би људских жртава било.

 

Извор: Telegraf.rs

 

Бонус видео:

https://youtu.be/XtULJfghIBQ