Издвајамо Србија

ЈЕЛЕНИНА СЕСТРА ТЕОДОРА: Убијена је много раније него што је пријављено, неко је симулирао позив са насипа?!

Фото: Јутјуб

Последњи пут да је неко видео живу Јелену Марјановић, а да није члан породице Марјановић, било је у петак 1. априла у 17.30 сати, што је истог дана када је је могла бити убијена.

Фото: Јутјуб

Овако прича сестра од стрица убијене певачице Теодора Крсмановић (19) из Краљева. Она објашњава зашто се породица одлучила да ангажује приватне форензичаре, као и до којих су фрапантних закључака дошли.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Један од најинтересантнијих података је управо онај на који многи докази наводе – Јелена је могла да буде убијена много раније него што је то породица Марјановић пријавила.

Крсмановићи, фамилија убијене певачице, тврде управо да она није убијена на насипу у Црвенки, где је њено тело пронађено 3. априла 2016. године после око 20 часова потраге.

– Причале смо са форензичарима које смо ангажовали, они су нам рекли да није убијена на насипу – наводи Јеленина сестра.

Њу су, према овој верзији, последњи пут видели живу људи који нису чланови породице Марјановић у приликом преузимања Јане из вртића.

– Она је последњи пут виђена у петак, 1. априла у 17.30 сати. Након што је узела дете из вртића и одвезла васпитачицу кући, кренула је ка свом дому.

Могла је бити убијена исте вечери, јер је после тога нико није видео ни чуо – истиче Теодора која је одлучна у намери да расветли убиство своје сестре.

Ово баца сенку на наводни разговор мајке и ћерке: наводно, Јелена је, трчећи на насипу, у неком тренутку телефоном позвала своју мајку с којом је накратко разговарала. Међутим, сада није познато да ли је Јеленина мајка заиста разговарала са певачицом или је неко симулирао њен глас.

Како истиче Теодора, њена породица анагажовала је Центар за форензичка истраживања како би се дошло до нових доказа.

– Договорили смо се да све податке које сакупимо доставимо полицији и тужилаштву, јер нам је било битно да не постоји сујета, већ да се реши убиство – закључује млада сестра убијене певачице, са којом је била врло блиска.

Како је већ писано, Центар за форензичка истраживања из Новог Сада укључио се у истрагу о убиству Јелене Крсмановић Марјановић на захтев породице, а осим детаља који побуђују сумњу на време убиства, појавио се и сведок који побија речи сада ухапшеног супруга.
 

Извор: Курир.рс / Новости