Издвајамо Србија

ЈЕЛЕНИНА СЕТРА ТЕОДОРА ОТКРИЛА НА ТВ-у: Приметила сам да су Марјановићи променили плочице и паркет у кући после убиства

Фото: Јутјуб

БЕОГРАД – Приметила сам и ја кад сам била да су Марјановићи променили плочице и паркет у кући после убиства Јелене, али нисам то повезивала на тај начин… са случајем… Видела сам и ја у новинама… – изјавила је јутрос, уживо на ТВ, Теодора Крсмановић, сестра од стрица свирепо убијене певачице Јелене Марјановић.

Фото: Јутјуб

Тиме је потврдила писање Курира о променама које су се догодиле у кући Марјановића после злочина који окупира пажњу српске јавности.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Она се уживо телефоном укључила у Јутарњи програм ТВ Пинк оштро негирајући да је њена сестра била у било каквој ванбрачној вези, односно тајној љубавној вези с некаквим тајкуном о којој се ових дана писало у београдским медијима.

– То је стварно немогуће и то могу да потврдим са сигурношћу – рекла је Теодора стављајући тачку на причу о тајкуну.

Она је нагласила и да, када је реч о хапшењу Зорана Марјановића и евентуалном кривцу за убиство, породица Крсмановић сматра да не треба они да суде него државни органи.

– Ми нисмо ти који треба да судимо, не желим да коментаришем да ли је крив или не – рекла је Теодора.

На питање у каквим је односима с породицом Марјановић, Теодора је одговорила у коректним, пре свега због Јане.

На питање да ли виђа малу Јану, ћеркицу покојне Јелене, она је одговорила: „Тренутно немамо никакав контакт с малом Јаном.“

На питање да ли би преузела старатељство над малом Јаном, Теодора је рекла: Када би дошло до тога, преузели бисмо старатељство над Јаном као да је наше дете, што и јесте… Она и јесте наша, али преурањено је говорити о нечему таквом у овом тренутку.

На питање да ли зна за нову жену у Зорановом животу односно његову нову девојку, сестра од стрица покојне Јелене је рекла да је то видела у новинама, али да лично не зна.

Теодора је додала и да је њена породица, када је реч о случају, учинила све што је у њиховој моћи, а на питање може ли да потврди да је Јеленина мајка Зорица Крсмановић била кључни сведок, Теодора је рекла да не може да износи детаље нити да говори о ономе о чему је тужилаштво обавештава.
 

Извор: Курир.рс / СЂП