Издвајамо Србија

ЈЕРЕМИЋУ, Е САД СИ ПАО НАЈНИЖЕ! НАТО Вук на америчкој ТВ навија за Косово и ПЉУЈЕ СРБИЈУ!

Један од лидера такозване опозиције и спектакуларни губитник председничких избора, Вук НАТО Јеремић, не може да поднесе успехе српске дипломатије доказане током боравка председника Александра Вучића у Њујорку

Тек што је Вучић завршио своју посету САД, он се огласио на америчкој ЦИА ТВ Н1 и рекао да је у Уједињеним нацијама приштинска страна била активнија и да је уложила више енергије него Србија?!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Каријерни лузер се чак спустио толико ниско да је, говорећи о позиву америчком председнику Доналду Трампу да посети Србију, рекао је да је спреман на велику опкладу да се то неће десити!

Наиме, дајући свој коментар о позиву који је председник Вучић упутио председнику САД Доналду Трампу да посети нашу земљу Јеремић каже да је спреман на велику опкладу да се та посета неће догодити.

– Волео бих наравно да сам у криву, добро је да председник САД посети Србију, али врло сам резервисан – каже он.

Само, није поента у доме да ли је вечити губитник „у криву“ или у праву. Из овога је само више него јасно колико му је криво што он није на Вучићевом месту. А то навијањем за Косово и пљувањем по Србији никад неће ни бити.

 

Извор: Информер