Издвајамо Србија

ЈОВАНОВ ПОТВРДИО: Богдан Ничић „прелетео“ у СНС

Председник „Покрета за Крајину“ Бошко Ничић нови је члан Српске напредне странке, саопштено је данас у седишту СНС

То је на конференцији за новинаре објавио потпредседник странке Миленко Јованов који је рекао да ће се Ничић и његови сарадници прикључити СНС и постати део велике породице која свакога дана ради све што може да се у сваком делу Србије живи боље.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Јованов је рекао да ће Ничић на наредној седници Главног одбора СНС бити предложен за члана председништва странке, а да ће већ сутра координирати рад странке у Борском и Зајечарском округу.

Како је рекао Ничићев сарадник Милан Станковић биће повереник градског одбора СНС у Зајечару.

Јованов је поручио и да СНС остаје отворена за све одгворне и поштене људе који желе да им с епридруже и да заједно учине све што могу за бољу и успешнију Србију.

Ничић је рекао да се заједно са најближим сарадницима прикључио СНС и подвукао да су са СНС били озбиљни политички противници у Зајечару, али да и ово показује да се, ако је у интересу грађана, могу спајати и зајендо радиути и сарађивати.

Како је рекао ово је показатељ да такве ствари нису немогуће, да су добре и изразио наду да ће бити још таквих примера.
Он је додао да је Покрет који је водио имао специфичан поглоед и деловање када је у питању децентрализација и да у том смислу могу искуством и знањем које имају о тој области помоћи у даљем раду.

Ничић је рекао да у скупштини Зајечара има 50 одборника, и да заједно имају стабилну већину.

Према његовим речима за све лоше што се у Зајечару дешавало зна се ко су кривци, имајму имена и презимена те да ће, сходно ономе за шта се СНС залаже, на чему инсистира и бори се и ради, а то је борба против корупције и криминала, они који су одговорни за те лоше ствари доћи на ред да одговарају за почињено.

Деловаћу као најискренији члан СНС, поручио је Ничић и навео да верује да ће Зајечар брзо напредовати и постати место и крај у које ће страни инвеститори желети да дођу.

Претходно је одржан састанак којем су поред Јованова и Ничића присуствовали и функционери СНС Марко Ђурић, Дарко Глишић и Небојша Стефановић.

 

Извор: Тањуг

БОНУС ВИДЕО