Србија

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ: Нек ти јунаци што би да уринирају и убијају кажу где треба да дођем! ПОБЕЋИ ЋЕ ГЛАВОМ БЕЗ ОБЗИРА!

После посете Техничкој школи у Мајданпеку и Гимназији „Миле Арсенијевић Бандера“, председник Србије Александар Вућић посетио је Јужни ревир рудника бакра у Мајданпеку.

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На конференцији за медије, на питање зашто надлежни органи не реагују на претње које свакодневно добија, Вучић је рекао:

– Морате да питате надлежне органе зашто не реагују на претње и као бога их молим – само немојте мене да штитите – рекао је Вучић и додао:

– Питам се само зашто је то тако. Зато што ово изговара неко ко је веома важан или неко кога се плашите, звао се он Јанковић, Трифуновић или Бркић? Али нека раде шта год хоће. Нисам се нимало уплашио. Ако радите вредно и поштено, а не да устајете у 11 часова, летујете 50 дана током лета и 35 дана током зимске сезоне, одакле вам право да било коме нешто кажете. Али, има ти нешто друго. Као што је Черчил рекао, живи кроз опасност, прати све што се дешава и не брини, биће све у реду – рекао је председник Србије и потом додао:

МУТА УБИО ХРВАТЕ У ПОЈАМ: Хоће да играју са Србијом? Може, па да их одмах пошаљемо кући!

– Онима који прете уринирањем по нечијем гробу и убиствима, а сви ћуте и сакривају то, желим све најбоље. Само Србији желим да такви не побеђују на изборима. Мене никада нису победили, а неће ни моје наследнике, јер њима животни циљ неће бити некрофилија, него колико дампера да купимо или сами да их правимо! Не треба ми заштита ни државних органа. Ја ћу сам да дођем где ти јунаци кажу. Па да их видим онда. Побећи ће главом без обзира – рекао је Вучић.

 

Извор: Informer.rs

 

Бонус видео: