Издвајамо Свет

АВГАНИСТАНАЦ УБИО СРБИНА И РАНИО БУГАРИНА У БЕЧУ: Полиција га ухватила обливеног крвљу својих жртава!

У Бечком округу Отакринг у тучи са групом Авганистанаца и Чечена смртно је страдао је двадесетједногодишњи држављанин Србије, а тешко рањен годину дана старији младић из Бугарске.

Шест особа је учествовало у тучи која се догодила током ноћи између суботе и недеље, а један из четворочлане групе Авганистанаца и Чечена, ножем је избо Бугарина и Србина, који је задобио повреде од којих је преминуо у болници саопштила је полиција додајући да је

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Његов пријатељ, Бугарин, такође је са тешким повредама пребачен у болницу, а полиција је ухапсила четири особе које су осумњичене да су починиле овај злочин.

Србин и Бугарин потукли су се са четворицом Авганистанаца и Чечена на на тротоару око станице подземне железнице линије У6, а како је саопштио портпарол полиције Харалд Серес узрок свађе још није познат.

Након што су изболи Србина и Бугарина четворочлана група побегла је, али је полиција брзом интервенцијом успела да им уђе у траг. Авганистанца који је избо младиће пронађен је обливен крвљу својих жртава.

 

Извор: Танјуг