Издвајамо Србија

БИЗАРАН ДЕТАЉ У ПРОНАЂЕНОМ ТЕЛЕФОНУ: Владимир Марјановић правио селфи на Јеленином гробу?

Владимир Марјановић (Фото: Јутјуб)

Полицију су шокирале фотографије које су Марјановићи направили на гробљу Збег у Борчи, а међу њима је био и Владимиров селфи покрај Јелениног споменика

У мобилном телефону Владимира Марјановића, свекра брутално убијене певачице Јелене Марјановић (33), пронађен је велики број шокантних фотографија, а међу њима и Владимиров селфи на Јеленином гробу, пише Српски телеграф.

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Морбидне играрије Марјановића откривене су сасвим случајно, када је Јеленин свекар недавно изгубио мобилни телефон. Младић који га је однео у полицију, када је видео Јеленине слике у њему, рекао је да је телефон био прилично оштећен.

– Мој отац је пронашао телефон у непосредној близини породичне куће Марјановића. Мобилни је био скроз уништен јер је највероватније аутомобил прешао преко њега – каже овај мештанин Борче.

Према наводима из полиције, највише је било снимака са славља, рођендана, као и фотографија мале Јане. Оно што је шокирало јесу фотографије које су Марјановићи направили на гробљу Збег у Борчи. Међу њима је био и Владимиров селфи покрај Јелениног споменика.

Младић који је нашао телефон се уплашио, а врло брзо се прочуло међу његовим друштвом до каквог је телефона дошао. Ускоро су му на врата закуцали и полицајци. Дао је детаљну изјаву и потписао.

О проналаску телефона је детаљно саслушан и његов отац, који је затражио да се и полиграфски тестира како би доказао да је његов син до телефона дошао случајно.

Владимир Марјановић је београдским медијима признао да је изгубио мобилни телефон, али, наводи он, нико га није пронашао нити контактирао.

 

 

Извор: Телеграф.рс