Издвајамо Спорт

БОМБА САМО ШТО НИЈЕ ПУКЛА: Миљеник „Делија“ пред отказом, Звезда следећа станица!?

Американац који је за кратко време пре две године „купио“ навијаче Црвене звезде наводно се налази пред отказом у клубу који га је ангажовао минулог лета.

Пођимо од тога да читава прича делује доста комплексна и мало вероватна, па би је због тога требало узети са дозом резерве.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Новинар Дејвид Пик пренео је у четвртак увече своја сазнања везана за статус Американца Квинсија Милера (24, 208 цм) који је минулог лета потписао двогодишњи уговор са Бросе Бамбергом.

Сезона је тек почела, мало је вероватно да ће Немци ломити преко колена, а чак и да Квинси Милер добије отказ ништа не указује на то да би могао назад у Звезду.

Поменути извор тврди да Звезда „њушка“ око Милера и да га жели назад!?

Звезда је већ формилара ростер за предстојећу сезону али то не значи да нема места за квалитетно појачање какво би био Квинси Милер уколико се за реализацију трансфера укаже прилика.

Дејвид Пик је много пута „пуцао у празно“, тешко да се може рећи како је поуздан извор, али исто тако не треба одбацити могућност да се ова прича постане реална.

Ако питате „Делије“, нема сумње да би навијачи Црвене звезде мт:с оберучке прихватили Милера који им је у сезони 2015/2016 за кратко време прирастао за срце.

https://twitter.com/IAmDPick/status/916026820016971776

 

Извор: Б92