Србија

Вучић: Очекујем још жешћу кампању против владе и председника Србије

“Надам се да ће неко да пита Србију за мишљење”

 

Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да очекује “још жешћу кампању против владе и председника Србије”, јер је у то улаган велики новац у претходном периоду, а до сада није уродило плодом.

Упитан да прокоментарише то што ће шефови дипломатија европских земаља први пут распављати о утицају руских медија и да ли је неко консултовао Србију у вези са том темом, Вучић је рекао да се нада да ће неко и Србију да пита за то.

ДАЧИЋ ОДБРУСИО АМЕРИКАНЦИМА: Ми да окренемо леђа Русији, а ви и даље подржавате Косово?!

– Пошто овде имате медије америчке, европске и руске, све друге и надам се да ће неко да пита Србију за мишљење, осим што ће сви преко наших леђа гледати да решавају своје проблеме – рекао је Вучић.

– Очекујем још жешћу кампању против владе и председника Србије, јер то је оно у шта се улагао велики новац у претходном периоду, а до сада није уродило плодом. Не мислим примарно од европских земаља, али су различите организације и интитути углавном подржавали медијску политику која није имала везе са објективношћу – рекао је председник.

Он је критиковао што поједини медији неретко воле да обмањују јавност и говоре да је реч о нечему што је објективно, а није, раде за нечији новац и по нечијем пројектном задатку, са политичким циљем.

ПРОЦУРЕЛЕ ИНФОРМАЦИЈЕ СА САСТАНКА- ХОЈТ ЈИ ЈЕ ПРЕТИО ВУЧИЋУ: „Пази да не прођеш као…“

– То је све у реду, законито код нас, то је добродошло да нам суфицит буде већи, да се више троши у нашим шопинг центрима… Само немојте да варате да то радите зато што сте склони објективном информисању, за разлику од необјективног… Очекујем да нас неко нешто пита, шта ви у Србији мислите, а не да мисле да нам је потребан тутор и да они боље виде и разумеју него што Србија види и разуме – закључио је Вучић.

 

Извор: Tanjug