Издвајамо Србија

ЗОРАН ИЗ ЗАТВОРСКЕ ЋЕЛИЈЕ: Политичари ми смештају убиство, да би заштитилу правог УБИЦУ – ТАЈКУНА!

Коначно

Зоран Марјановић са својим цимерима Централног затвора наводно свакодневно прича да није крив и да је ухапшен из политичких разлога?

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како за Информер преносе затворски чувари који су у свакодневном контакту са Зораном, он тврди да му је све „напаковано“ да би се заштитио прави убица, моћник иза кога стоје крупни политичари.

Потпуно миран

Саговорници одлично упућени у Маријановићев затворски живот кажу да је он миран и дисциплинован, да поштује сва правила, да редовно једе и излази у шетње. У последњих неколико дана се потпуно опустио у комуникацији са цимерима, а један од њих је и Марко Николић који је убио супругу и сина испред Центра за социјални рад, али и са затворским чуварима којима сада детаљно прича о свим оптужбама које се против њега износе у јавности.

– Зоран са осталим затвореницима редовно добија дневну штампу и последњих неколико дана почео је да коментарише све што пише у новинама. И цимерима, и нама чуварима детаљно прича о томе како је и зашто ухапшен и ко му је наводно све сместио. Наравно, тврди да је потпуно невин и да нема никакве везе са злочином – каже извор.

Према његовим речима, Марјановић цимере и чуваре убеђује да је жртва политике.

– Он тврди да су му све сместили како би заштитили неког јако моћног човека који је убио Јелену. Када га је један од колега упитао ко је тај човек, одговорио је да је то један тајкун који има јаке везе.

Фото: Јутјуб

– Када га је један од притвореника питао откуд на његовим фармеркама блато са места злочина, Зоран је рекао да пре проналаска тела никада није био на месту на ком је убијена Јелена. Признао је да су му панталоне биле блатњаве, али тврди да се испрљао док је, пре доласка полиције, по насипу трагао за Јеленом – препричава извор.

Коначно, Зоран и даље тврди да је са Јеленом живео у мирном и складном браку без икаквих сукоба.

– Зоран тврди да су лажи и измишљотине све приче о томе да се он са Јеленом сукобио и жестоко свађао непосредно пре него што је убијена. И даље прича ону причу коју је причао и по телевизијама и куне се да се с Јеленом малтене никада није ни посвађао, а камоли побио…

Ипак, преносе затворски чувари, Зоран упадљиво одбија да говори на тему своје наводне ванбрачне везе са Зорицом Зоком Митровић, која је у медијима признала да са њим има ванбрачног сина Здравка (5).

– Зоран је само одговорио са „Пустите то…“ – каже извор.

 

Извор: srbijadanas.com / Информер.рс