Православље

Некима само молитва помаже: Жена дошла у цркву Свете Петке право СА ОПЕРАЦИЈЕ!

На хиљаде верника прославило празник

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На хиладе верника стрпљиво је чекало да се у Цркви Свете Петке на Калемегдану у Београду помоли овој светитељки на њен дан. Дошли су из целе Србије, Крушевац, Смедерева, Бољевца… Први су стигли још око поноћи. Анкица Крстић (52) дошла је сат после поноћи, и то из болнице.

СРПСКИ МУШКАРЦИ СТАЛИ У ОДБРАНУ ПАТРИЈАРХА ИРИНЕЈА и напали жене које немају децу!

– Оперисала сам кичму пре два дана на Бањици. Рекла сам им да ме пусте због Свете Петке. Отишла сам само у Сурдулциу до куће и одмах се вратила. Лекарис у ми рекли „Где ћеш жено, само што си оперисана“, али ја сам морала да дођем. Само ми молитва Светој Петки помаже јер 10 година трпим болове, имала сам повреду три пршљена – каже она додајући да јој је заштитница помогла и пре 5 година.

– Унук је по рођењу зарадио неку бактерију, био је три месеца у болници. Молила сам јој се сваки дан и услишила ми је молитву. Данас је он здрав момак.

Сведок са МИЛОШЕВИЋЕВОГ СУЂЕЊА руски генерал Ивашов открио оно о чему нико НЕ СМЕ ДА ПРОГОВОРИ!

Ни Београђанка Слободанка Апостоловски није могла да изостане.

– Већ 50 година долазим овде. Света Петка је моја заштитница, рођена сам два дана после празника. Кад путујем, увек носим њену икону поред срца, а око врата привезак са њеним ликом. Нема тог здравственог проблема који није решила. Имала сам проблема и са коленима, помолила сам се и болови су нестали – рекла је Слободанка.

 

Извор: Srbija Danas