Занимљивости Издвајамо

ОВАЈ ЧОВЕК ТВРДИ ДА ЈЕ ОТЕТ НЕКОЛИКО ПУТА: Убио сам 19 ванземаљаца, продајем имање, не могу више да се борим, ево доказа

Џон Едмондс из Аризоне је одлучио да прода свој ранч од око 36.000 квадратних метара за 5 милиона долара јер не може више да поднесе „ванземаљске активности“ које се ту одигравају.

Едмондс каже да је њему и његовој жени Џојс свега преко главе. Фармер тврди да је сам убио 19 ванземаљаца својом самурајском катаном, и да су их та бића отела више пута.

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Одвели су је из кревета и она је тако лебдећи завршила на паркингу где су покушали да је унесу у своју летелицу“, рекао је.

Едмондс је истакао да је морао да ванземаљцима одсече главе како би им уништио антене и тако их онеспособио да „зову кући“.

„Чак и са веома оштрим сечивом, немогуће је обезглавити их једном замахом“, каже.

Едмондс редовно на свом Фејсбук профилу обавештава своје пратиоце о искуствима на ранчу.

Right Arm just below the elbow

Posted by John Edmonds on Saturday, August 26, 2017

Примера ради, на једној слици испод крваве катане је описао метод убијања „сивих“, мислећи на ванземаљце. Ту су и слике које показују његове повреде или како он тврди, доказе да су му нешто радили.

This is why I want to move!

Posted by John Edmonds on Saturday, August 26, 2017

У сваком случају, оглас о продаји ранча изазвао је подељена интересовања. Док је једне прича о ванземаљцима који тетоше имање обесхрабрила, другима је тај детаљ био и више него занимљив.

Кућа на имању има пет спаваћих соба, четири купатила и велики базен.

https://youtu.be/iDpMs8MfahM

 

Извор: Курир.рс / Globalnews.com