Русија Свет

ДОШАО ЈЕ KРАЈ СВИМ БИТKАМА: Руси поседују страшно оружје на новим принципима физике ВЕЛИKИ СТРАХ У АМЕРИЦИ

Фото: Јутјуб

Запад се плаши да је руско оружје базирано на новим принципима физике. Руска војска ће пре или касније применити нову врсту оружја. Запад страхује од тог оружја више него од свих руских нуклеарних ракета заједно, сазнаје се од руских војних инсајдера.

НАТО стално оптужује Русију да крши Споразум о елиминисању ракета средњег ии краћег домета. Истовремено, НАТО развија нове врсте оружја јер Томахавк крстареће ракете далеког домета могу да се убаце у Мк-41 лансере који се налазе у базама ракетне одбране у Румунији и Пољској.

У међувремену, Русија наставља да ради на ласерском оружју. Не тако давно је Валери Kашин, генерални дизајнер Kорпорације за истраживање и производњу ЈСЦ бироа за механичко инжењерство изјавио као одговор на још једну порцију оптужби од НАТО-а да руске Искандер ракете не превазилазе ранг од 500 километара.

Истовремено, Русија већ тестира оружје базирано на новим принципима физике. На пример, руско неутро оружје, развијено од стране руског истраживачког института за аутоматизацију названом по Н.Л. Дуковом, наставља да се побољшава.

Технологија није још увек позната у Сједињеним Државама али је протонски генератор много моћнији од ласера: само један импулс ће бити довољан за уништавање нуклеарног реактора или нуклеарне бојеве главе.

Листа таквог оружја укључује такође и такозвано плазма оружје које може уништити балистичку ракету у ваздуху. Струћњаци напомињу да ће производња комбатних протонских акцелератора бити укључена у државни програм наоружања за 2018.-2025..

 

Извор: Webtribune.rs