Издвајамо Србија

ПРИВЕДЕН МУШКАРАЦ СА ТЕЛЕФОНОМ УБИЈЕНЕ ПЕВАЧИЦЕ: Полицији дошао у руке апарат који је Јелена КРИШОМ КОРИСТИЛА!

Фото: Јутјуб

Код извесног младића из Борче, како незванично сазнају „Новости“, пронађен је мобилни телефон, за који постоје индиције да га је повремено користила Јелена Марјановић, убијена певачица. Наводно, овај апарат је она кришом употребљавала, без знања осталих укућана

У току је детаљна провера да ли је телефон заиста њен, јер би то могао да буде један од кључних трагова у расветљавању монструозног злочина!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Младић је приведен и са њим је обављен информативни разговор, чија се садржина држи у тајности. Њему је, према незваничним сазнањима, апарат одузет и у току је вештачење. Он је претходно детаљно објаснио како је дошао до тог мобилног телефона.

За неколико дана у Вишем јавном тужишатву у Београду биће настављено испитивање сведока у истрази која се води против Зорана Марјановића, Јелениног супруга, који је, тренутно, једини осумњичени за њену смрт. Како сазнајемо, биће саслушани сведоци са насипа Црвенка, односно они који су тог поподнева били у овом делу Борче, недалеко од канала.

Фото: Јутјуб

Они, међутим, нису били од велике користи ни полицији, јер нису били сигурни у време и дан када су видели Зорана, Јелену и њихову ћерку Јану, како стижу на насип. Као сведоци исказе ће дати и жена која је чувала стоку, као и толико у јавности помињани бициклиста.

Полиција је одмах на почетку детаљно прегледала мобилни телефон, који је пронађен недалеко од тела убијене певачице. Он је вештачен и детаљи са базних станица и анализа комуникација предати су, такође, тужилаштву.

– Јелена се у 16.42 чула са кумом Вером, а у 16.49 са мајком, тог 2. априла – наводи извор „Новости“. – Комуникација је остварена, забележено је да су обављени разговори који су трајали од 10 до 30 секунди. Од тог тренутка, тачније од 16.50 па надаље било је позива, али не и њеног одговора.

Полиција је вештачила и телефон Зорана Марјановића. Утврђено је да је он неколико пута позивао супругу од 17 сати, а да је после тога почео да „окреће“ и укућане, пријатеље… Позвао је и свог познаника у полицији, који га је посаветовао да се јави у Полицијску управу Београд и пријави нестанак.

 

Извор: новости.рс / информер.рс