Србија

ПСИ ТРАГАЧИ РУШЕ АЛИБИ ЗОРАНА МАРЈАНОВИЋА! Јелена је ВЕЋ БИЛА МРТВА кад је донета на насип!

Истрага око убиства Јелене Марјановић, која траје више од годину и по, и хапшење њеног супруга Зорана, који је засад једини осумњичени, нису у потпуности расветлили овај злочин

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Једно од главних неразјашњених питања јесте где је певачица убијена. Тврдњу да је усмрћена на насипу, где је и пронађена дан након нестанка, побили су пси трагачи!

МУК И ТАЈАЦ НА НАТО СКУПШТИНИ: Румуни позвали на признавање грешке и повлачење признања независности Косова!

– Након што је супруг певачице 2. априла пријавио нестанак супруге, полиција је изашла на терен и прочешљала цео насип. Том приликом ангажовани су и пси трагачи, а чланови породице Марјановић дали су полицајцима Јеленину одећу да би могли да је намиришу и открију где се налази – објашњава извор Српског телеграфа.

Међутим, чињеница да је нису нашли без сумње указује да она и није била тамо!

– Немогуће је да ови пси, који су обучени за тај посао, не осете певачицин мирис. Недалеко од тела пронађени су њен телефон и део тренерке. Пси би их нањушили јер и на телефону због често знојавих прстију остају јаки трагови, као и на тренерци која упија и зној и разне мирисе. И не само то, нањушили би и њу без обзира на то што је била у води. То није препрека за те псе, довели би до места с којег је бачена – објашњавају стручњаци за Српски телеграф.

Према њиховим речима, они су готово убеђени да је Јеленино тело накнадно донесено на место на којем је пронађено.

ЕУ дошла до тачке распада, још корак…

– Након што је њен нестанак пријављен 2. априла, чланови породице и полицијски службеници трагали су за Јеленом до дубоко у ноћ, када је потрага прекинута. Убица је искористио тренутак када је насип био празан и донео тело пре него што је свануло, а полицајци се вратили на насип. Занимљиво је да је тело пронађено следећег дана око 12 сати по подне, на месту поред којег је претходне вечери прошло ко зна колико људи! Такође, сумње стручњака потврђује и то што нико од присутних није чуо звоно певачициног телефона, који је био упаљен, а многи су је позивали током потраге – додаје наш саговорник.

 

Извор: Srpski telegraf