Занимљивости Издвајамо

ПУТНИК КРОЗ ВРЕМЕ СЕ ВРАТИО ИЗ 2048. ГОДИНЕ: Ово су његова невероватна предвиђања за следећих годину дана

Данас кад свако други дан имамо предвиђање о смаку света, људи на то скоро да и не обраћају пажњу. Али веровали или не јавност је веома узбуркало интересантно предвиђање Брајанта Џонсона

Сада више него икада постоје нагађања и предвиђања о томе шта доноси будућност и који датум доноси крај света. Када су чули прво предвиђање да ће Земља постати апокалиптична пустош у року од недељу дана, људи су били веома уплашени.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Али данас кад свако други дан имамо предвиђање о смаку света, људи на то скоро да и не обраћају пажњу.

Али веровали или не јавност је веома узбуркало интересантно предвиђање Брајанта Џонсона, који је у пијаном стању тврдио да је путовао кроз време и дао своје предвиђање о доласку Марсоваца пише Хафингтон пост.

Након што је ухапшен у потпуно алкохолисаном стању, Џонсон је полицији тврдио да се управо вратио из будућности. Испричао је да се враћа из 2048. године, и да је добио упозорење о доласку ванземаљаца на Земљу наредне године, те је инсистирао на састанку са градоначелником.

Испричао је да му је алкохол помогао да путује кроз време, али упркос својим тврдњама да прича истину, због високог промила алкохола у крви спроведен је у притвор, али је након трежњења одмах пуштен без икаквих инцидената. Изгледа да су многи поверовали речима овог пијаног човека, јер што трезан мисли пијан говори.

 

Извор: Телеграф.рс / ladbible.com