Издвајамо Србија

РУСКИ ГЕНЕРАЛ ОТКРИО ИСТИНУ О СУЂЕЊУ МИЛОШЕВИЋУ: О овим детаљима из Хага сви ћуте!

Фото: Јутјуб
loading...

Леонид Григорјевич Ивашов, најпознатији руски геополитичар, професор на Московском институту међународних односа, где се школују руски дипломати каже да западна Европа треба да пази и да не дозволи стварање косовске армије.

“Већ сада су Албанци са Косова умешани у терористичке акције, трговину дрогом и белим робљем. Ако Европа направи грешку, горко ће се сећати дана кад су признали независно Косово и њихову војску”, каже Ивашов за Новости.

Што се тиче ситуације у Македонији он каже да ту није оптимиста.

Фото: Јутјуб

Албанци ће покушати да искористе прву прилику да остваре своје планове.
Ивашов је био у Хагу као сведок на суђењу Милошевићу. На помен Хага он истиче да је тај суд

“Они су унапред Србе одредили као главне кривце. Видео сам како су се благонаклоно односили према Албанцима. Од Срба се тражило да доказују невиност писаним документима. А доказе сведока, међу којима смо били Јевгениј Примаков и ја, одмах су стављали под сумњу. Кад је Примаков сведочио и давао доказе на основу информација руске спољне обавештајне службе, суд је игнорисао чињенице. Али су зато прихватана сведочења Албанаца која су била невероватна. Сећам се да је као сведок дошао неки Албанац са мајицом на којој су биле три велике рупе наводно од митраљеза великог калибра. На Милошевићево питање па како је остао онда жив он је одговорио да га је спасио Алах”, рекао је Ивашов.
 

Извор: Курир.рс / Новости / Бранко Влаховић

Loading...
loading...
loading...