Србија

СПРЕМА СЕ ГАШЕЊЕ РУСКОГ ЦЕНТРА У НИШУ – Ево због чега!

Руско-српски Хуманитарни центар у Нишу (Фото: Јутјуб)

Гост медијске куће „Центар”, у емисији „Интервју” био је Вилибалд Ерић, телевизијски продуцент, бивши члан Главног одбора Српске напредне странке Вилибалд Ерић. Тема емисије је била како Вучић влада Србијом.

 

Eрић причао како је се води специјални рат против Србије и Русије, као и како је Слободан Милошевић уз помоћ ЦИА и Јовице Станишића доведен на власт, односно како Англосаксонци стварају и контролоши српске политичаре и српску Безбедоносну информативну агенцију – БИА.

ТУКАО ЈЕ ЖЕНУ НА УЛИЦИ А ОНДА СЕ ПОЈАВИЛА ОЛГА: Шампионка у теквондоу га научила памети!

Вилибард Ерић је у емисијии и објашњавао како изнутра функционише најужи врх СНС, како је Александар Вучић окружен са “интересним пријатељима” који се као вукови међусобно стално гложу, те да је корупција сасатавни део страначке организације Напредне странке.

„Када сам ја схватио да су они направили пословни дил – Ђилас-Вучић; Мики Ракић-Вучић – ја сам дошао и рекао Вучићу: „Шта ће ти овај Мики Ракић? Коштаће те главе, човече.”, незнајући да је Вучић дубоко у дилу с њим још од 2006., и да је 2012 ишао три пута код шефа енглеске МИ6, а онда код новог отишао још једампут када је била смена,. Зато је Вучићу било важно да буде Координатор свих безбедоносних служби, као некад Мики Ракић”, рекао је Ерић објашњавајући како функционише та корупција и наизглед неприродни договори између политичких противника.

Ерић је причао о тајно изграђеној америчкој војној болници у Нишу, која је запечаћена и која ће да буде отворена када се затвори Руско-српски хуманитарни центар у том граду.

„У Нишу се налази америчка војна болница, са најсавременијим операционим салама, са најмодернијим уређајима, која је тенутно затворена и конзервирана. Због тога се од Србије тражи да затвори Руско-српски хуманитарни центар у том граду, устврдио је Вилибар Ерић.

ШОУТАЈМ НА РТС-у – ЦЕЛА СРБИЈА СЕ СМЕЈЕ: Водитељка најавила временску прогнозу а њена колегиница НЕВИЂЕНИ ГАФ

Вилибард је говорио и о томе да СНС није странка већ секта тврдећи како Вучић манипулише са статистичким подацима и продаје рудна богаства странцима о томе ко саветује сада Вучића.

 

Извор: Srbin.info

loading...
Loading...