Издвајамо Србија

ТРЕЋИ ЈЕЛЕНИН МОБИЛНИ ШАЉЕ ЗОРАНА НА РОБИЈУ: Младић пронашао апарат, ПОЛИЦИЈА У ЧУДУ КОРИШЋЕН ЈЕ И ПОСЛЕ..

Фото: Јутјуб

Истрагу бруталног убиства Јелене Марјановић са мртве тачке померио нови телефон. Међу пронађеним документима и фотографија гроба превачице. Уређај коришћен и после Јеленине смрти

Само седам дана након што је полиција дошла до трећег телефона убијене певачице Јелене Марјановић, ухапшен је њен муж Зоран, који је осумњичен за бруталну смрт младе жене!

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У овом тренутку апарат се још вештачи, а како сазнајемо, унутра је прегршт слика, међу којима је највише оних на којима је мала Јана, Јеленина ћеркица. Ипак, оно што највише „мучи“ истражне органе јесте чињеница да је телефон коришћен и после њене смрти.

Током досадашњих саслушања нико од Марјановића није поменуо да је Јелена користила три мобилна телефона. Један је пронађен недалеко од њеног тела 3. априла прошле године, други истог дана у кући, док се за трећи није знало.

– Осмог септембра ове године један Борчанин је пронашао мобилни недалеко од куће где живе Марјановићи – наводи наш извор.

– Он га је донео сину и рекао: „Види шта сам ти пронашао, види вреди ли чему“. Апарат је био прљав и оштећен. Младић је прикључио телефон на компјутер и тад је угледао фотографије мале Јане, али и целе породице Марјановић, разне снимке…

Према речима нашег извора, у модерном „андроиду“ има готово 16 гигабајта фотографија и снимака. На њима је забележен чак и Јанин последњи рођендан, који је провела са мајком. Ово откриће, после готово годину и по даноноћне истраге, бацило је ново светло на монструозан злочин. Ипак, међу сликама се нашла и једна која је узнемирила полицију. Реч је о фотографији споменика убијене Јелене.

У договору са тужилаштвом полиција је одлучила да ухапси Зорана Марјановића. Недавно му је по други пут продужен притвор.

– Има и Зоранових фотографија, њене мајке, као и осталих чланова породице Марјановић и Крсмановић – наводи наш извор.
– Ту су и слике неких људи, непознатих јавности, који се сада позивају на разговор. Унутра је и одређена преписка и све је то сада у рукама полиције. Има и одређених контаката, који у овом тренутку највише и интересују истражне органе.

Младић који је нашао телефон се уплашио, а врло брзо се прочуло међу његовим друштвом до каквог је телефона дошао. Ускоро су му на врата закуцали и полицајци. Дао је детаљну изјаву и потписао. О проналаску телефона је детаљно саслушан и његов отац, који је затражио да се и полиграфски тестира како би доказао да је његов син до телефона дошао случајно.

Телефон им је одузет и послат на вештачење како би се утврдило да ли на њему има отисака и биолошких трагова. Поред тога, узет је и листинг одлазних и долазних позива, као и комуникација текстуалним порукама. Чешљају се и апликације за бесплатну комуникацију („Вајбер“, „Ватсап“), које је имала инсталиране у свом телефону

 

Извор: информер / вечерње новости