Издвајамо Србија

ЦЕЛА ПОРОДИЦА НА СУДУ ЗБОГ УБИСТВА ПЕВАЧИЦЕ: Мистериозна „пријатељица куће“ обелоданиће СВЕ ТАЈНЕ Марјановића

Фото: Јутјуб

Владимир и Милош Марјановић, отац и брат Зорана Марјановића, биће саслушани 16. октобра заједно са Теодором Крсмановић, сестром убијене певачице Јелене, у Вишем јавном тужилаштву у Београду 

Остали сведоци у случају убијене певачице Јелене Крсмановић, биће испитани након Марјановића и Теодоре Крсмановић крајем октобра, пише Блиц

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Међу њима налази се деветоро људи, који се могу поделити у три групе: Јеленини пријатељи и рођаци, породица Марјановић и њихови пријатељи, али и људи који су чували малу Јану.

Владимир и Милош први ће бити испитани у Вишем тужилаштву поводом смрти снаје Јелене 16. октобра. Такође, истог дана биће саслушана у својству сведока и Теодора Крсмановић, сестра од стрица убијене Јелене.

Милош се, иначе, недавно оженио својом дугогодишњом девојком Милицом и то док му је рођени брат у затвору због убиства Јелене. Милош, као и његова мајка Зорица, држао се далеко од медија и никада није желео да прича о мистериозној смрти своје снаје, због чега се увек сумњало да зна више него што изгледа, али да то вешто крије

Новак Ђуровић
За разлику од њега, Владимир Марјановић често је говорио за медије и то сваки пут, као и његов син Зоран, контрадикторне реченице.
Тако је, када је Јелена убијена причао о њој у суперлативу, да би чим је ухапшен његов син, причу окренуо тврдећи да је Јелена била превртљива и имала љубавника, који ју је, како је рекао, на крају и убио.

Поред породице убијене Јелене, крајем октобра, биће саслушани и њени најближи пријатељи.
Они су често слушали Јелену како се жали на своје укућане јер су се према њој опходили као да им је роб.

– Стално је причала како сама мора све да ради по кући. Нико јој није помагао. Тек када је убијена, схватили смо то као опомену и као знак да је у њиховом односу према Јеци нешто било чудно. Пратили су сваки њен корак и увек је неко од укућана морао да зна где је она. Зоран јој је проверавао све поруке и позиве на телефону, али и на друштвеним мрежама – испричали су њени пријатељи.

Такође, крајем октобра у Вишем тужилаштву биће испитана и мистериозна блиска пријатељица породице Марјановић, а која зна много о свему што се дешавало у њиховој кући. Како је „Блиц“ писао, верује се да ће њено сведочење обелоданити све тајне Марјановића, а њен исказ могао би бити кључан у разрешавању мистерије нестанка, а затим и убиства Јелене Крсмановић.

 

Извор: Информер / Блиц