loading...
Србија

ШОKАНТНО ОТKРИЋЕ Један од чланова породице Марјановић стајао је тик поред Јелениног тела и то ПРЕЋУТАО

Трећи сведок кога су пронашли ЦФИ и породица Kрсмановић открива шокантан детаљ из истраге: у ноћи када су сви трагали за певачицом један од чланова породице Марјановић стигао је до њеног тела!

 

Један од три нова сведока које су пронашли породица Kрсмановић и Центар за форензичка истраживања из Новог Сада открива детаље које је спреман да исприча и полицији и тужилаштву.

КАКАВ ЛУДАК: Плакаћете од смеха кад видите како Андрија пева и глуми албанског туристу у Београду

Према речима Зорана Марјановића, Јелена је нестала 2. априла 2016. године. Сутрадан, њено тело нађено је у каналу. Од момента нестанка певачице до тренутка када је полиција обавештена прошло је неколико сати и није јасно зашто је супруг толико чекао да пријави нестанак певачице.

Такође, буни и чињеница да је када је Јелена нестала, он позвао све пријатеље и чланове своје породице да дођу на насип и крену у потрагу за њом. Шта су све радили током потраге, и даље је мистерија, али је сигурно да су током потраге, намерно или не, уништили гомилу трагова!

– Према сазнањима овог сведока, један члан родбине Марјановић налазио се на неколико метара од места где је пронађено Јеленино тело у ноћи претраге на насипу – истиче Ненад Шипка из ЦФИ.

Због чега је овај члан породице одлучио да ту информацију прећути и да ли је био свестан где је стајао и шта види, испитивањем сведока могло би да буде утврђено.

Међутим, то није једини сведок који потпуно преокреће случај и баца сенку на досадашња сведочења породице Марјановић, а нарочито Зорана, који је због сумње да је убио своју супругу приведен 15. септембра.

– Према речима комшије, он је у петак 1. априла 2016, дан пре Јелениног нестанка, разговарао са њом. Јелена га је питала да ли је прскао зеље, а након што јој је он одговорио да није, она му је казала: „Одлично, сутра ујутру ћу доћи код тебе да узмем зеље да мојима за суботу и недељу направим сармицу од зеља“. У суботу је сведок чекао Јелену цело јутро, међутим, она се није појавила – прича Шипка.

Према речима Предрага Савића, пуномоћника Теодоре Kрсмановић, Јеленине млађе сестре, постоји неколико интересантних сведока које би они предложили тужилаштву, а који би могли да одговоре на многа питања која се већ годину и по дана постављају у случају убиства певачице.

– Ако би саслушали Љубицу, сестру Јеленине мајке Зорице, она би могла да у потпуности разреши дилему око последњег разговора између Јелене Kрсмановић и њене покојне мајке. Такође, појавила се и једна комшиница са веома интересантним исказом који би помогао много у истрази Јелениног убиства – објашњава Савић за „Блиц“.

Kако наводи, саслушање обдуцента Слободана Савића, који је радио обдукцију Јелениног тела, такође је од велике важности и наглашава да им и даље није јасно зашто је приликом одређивања судско-медицинског вештачења тужилац њега прескочио.

СРПСКИ РАТНИК БРУТАЛНИМ УДАРЦИМА РАЗБИО НЕМЦА: Душко Тодоровић остварио и пету победу у ММА

Међутим, ови захтеви биће могући само ако Теодора добије статус оштећене у случају убиства њене сестре, који јој је непосредно пре саслушања у понедељак, а на захтев Марјановићевих бранилаца, укинут. С тим у вези, Теодорина мајка тражиће старатељство над малом Јаном, Зорановом и Јеленином ћерком.

 

Извор: Blic.rs

loading...