Србија

ЈЕЛЕНИН СВЕKАР РЕKАО ШТА МИСЛИ О НАЈАВАМА ДА ЋЕ ГА УХАПСИТИ: Да ли ће вас ШОKИРАТИ ова његова изјава?

Фото: Јутјуб

Медији спекулишу да је Владимир Марјановић „мозак“ злочина који 18 месеци потреса Србију

Свекар мучки убијене певачице Јелене Марјановић, Владимир, ускоро би, како тврде београдски медији, могао да се нађе у затвору због наводне умешаности у овај злочин који се 2. априла 2016. године догодио у борчанском насељу Црвенка. Међутим, како преносе београдски медији, отац Зорана Марјановића каже да се не плаши!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Спекулише се да је Владимир Марјановић „мозак“ савршеног злочина који потреса Србију већ 18 месеци, а медији спекулишу да је управо он тај који се отарасио Јелениног тела и да је у више наврата успео да спаси сина Зорана од полиграфа.

– Немам коментар, стварно не могу да коментаришем те најаве мог хапшења. И не плашим се хапшења – рекао је свекар убијене певачице Гранда, верујући у своју невиност за Телеграф.

Према писању листа Ало, полиција је наводно упоредила Владимиров ДНK са оним који је нађен на телу његове снајке и тако га повезала са убиством.

Полиција би, како се нагађа, у току следеће недеље могла да закуца на његова врата и приведе га у друштво свог сина Зорана Марјановића који се, такође, сумњичи за убиство певачице.

 

Извор: Espreso.rs