Србија

АДВОКАТ ЈЕЛЕНИНЕ СЕСТРЕ: Теодора ће тражити старатељство над Јаном!

Теодорин адвокат Предраг Савић саопштио је јуче да ће она поднети званичан захтев да се породици Крсмановић додели привремено старатељство над малолетном Јаном Марјановић, Јеленином и Зорановом ћерком!

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

НУКЛЕАРНИ РАТ МОЖЕ ДА ПОЧНЕ СВАКОГ ТРЕНУТКА! Амбасадор С. Кореје запретио: Територија САД У ДОМЕТУ НАШИХ РАКЕТА!

– На овај потез ју је фактички приморало понашање бранилаца осумњиченог Зорана Марјановића. С обзиром на то да је Више јавно тужилаштво привремено ставило ван снаге своју одлуку да се Теодори Крсмановић призна статус оштећене у истрази против Зорана Марјановића, указујемо на неодлучно и конфузно деловање тог тужилаштва. На захтев одбране, Теодори је ускраћен статус оштећене, који је био претходно признат, за шта имамо доказе. Из тог разлога, ни адвокат Јелена Јовановић није могла да присуствује давању исказа Теодоре Крсмановић и осталим извођењима доказа – каже се у саопштењу адвокатске канцеларије Предрага Савића и додаје:

ЂОКОВИЋ СПРЕМА СПЕКТАКЛ НА МАРАКАНИ: Планирам да доведем Надала и Федерера на звездин стадион

– Очигледно је да се одбрана више плаши пуномоћника оштећене и њихових стручних саветника него Вишег јавног тужилаштва. Теодора није могла да се изјасни ни да ли се придружује кривичном гоњењу. То све спречава увид у списе предмета и извођење комплетне 3Д реконструкције. Неизвесна је судбина и писмених захтева поднетих од стране пуномоћника оштећене Теодоре Крсмановић. Упућивање правних захтева за истражне радње води директном разрешењу случаја, а најновији захтеви за саслушање обдуцента и судскомедицинско вештачење судскомедицинског одбора допринели би разјашњењу механизама настанка повреда и прецизнијем лоцирању места убиства – стоји у саопштењу адвокатске канцеларије Предрага Савића.

 

Извор: Informer.rs