Издвајамо Србија

ВЕЛЕОБРТ! ТЕЛЕФОН ЈЕ ВЛАДИМИРОВ А НЕ ЈЕЛЕНИН: Свекар паничио јер га је изгубио а у њему пронађени…

Телефон који је комшија породице Марјановић пронашао на улици у Борчи није припадао покојној Јелени Крсмановић Марјановић, већ њеном свекру, који је са особом од поверења размењивао поруке о снајином убиству!

Фото: Јутјуб

– Владимир је изгубио свој мобилни телефон почетком септембра ове године, када је ишао по Јану у вртић. Зоранова девојка Зока Митровић се наљутила на њега због тога и три дана није причала с њим! У телефону су биле његове поруке о Јеленином убиству, које је размењивао са неким коме је веровао – тврди Рада Матић из Беча, која је прошле године са Зораном Марјановићем размењивала ласцивне поруке „да би га раскринкала“, и додаје да је свекар био у паници после малера који га је задесио.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Владимир је као луд тражио телефон. Био је ван себе. Пред свима у кући је испричао шта му се догодило, због чега је Зока буквално полудела! Урлала је на њега као махнита. Знала је да у телефону има слика, снимака и порука које не сме да види нико осим њих. Владимир се највише дописивао са Душицом из групе за Зоранову подршку, која је до ушију заљубљена у њега! Пожалио јој се да је изгубио мобилни када је ишао по Јану у вртић и да се због тога посвађао са Зоком. У телефону су биле и поруке које је писао женама из групе и којима је слао неке селфије који нису за јавност! Жене из групе знају да је Душица заљубљена у Владимира, али он још не зна за то! – каже Рада и додаје да се Владимир јадао Душици да је неко пласирао причу да је његов телефон нађен на насипу.

– Мој телефон је изгубљен пре две недеље, и то овде, у улици. Не знам ко га је нашао. Они пишу о телефону на насипу, да је стајао у блату 16 месеци и да је наводно припадао убици – наводи се у поруци коју је Владимир написао Душици 15. септембра у 21.36, непосредно пре Зорановог хапшења!

Рада Матић открива да Душица не сме да каже Владимиру каква осећања гаји према њему.

– Душица не сме да призна Владимиру да луди за њим! Зближили су се у групи и нон-стоп се дописују. Она купује новине само због њега, да би прочитала шта је изјавио и видела његове фотографије, јер се до сада још нису срели – каже Рада Матић и истиче да је праведно што је Владимир изгубио телефон, јер је тако сам раскринкао све Марјановиће.

У наставку истраге, у Вишем јавном тужилаштву у Београду је за 30. октобар планирано испитивање још два сведока, које позвало тужилаштво.

Породица Крсмановић пронашла је три нова, одлучујућа сведока. О томе су обавештени и полиција и тужилаштво. Ови сведоци су спремни да говоре о односима у породици Марјановић, као и о дану Јелениног нестанка.
 

Извор: Курир.рс / Ало / С. Џ. С.