Србија

ВЕШТАЧЕЊЕ УТВРДИЛО: Телефон употребљавала Јелена, Марјановићи га користили након њене смрти?

Фото: Јутјуб

Нова сазнања

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Вештачењем мобилног телефона, који је 8. септембра пронађен у Борчи, утврђено је да га је користила убијена Јелена Марјановић, али и да је после злочина наставио да га употребљава неко од чланова породице Марјановић.

Реч је о трећем апарату, о коме полиција није знала ништа, све док га није пронашао један младић из Борче. У њему су бројне фотографије, али и трагови позива и порука, које је упућивала млада жена.

ДАЧИЋ: „Две столице? Глупост, Ји превише гледао „Рат светова“ и научну фантастику

После прегледа првих фотографија и листинга, полиција је одлучила да поново покуца на врата Марјановића и ухапси певачициног супруга Зорана. Овај, трећи мобилни апарат, који је користила Јелена све до смрти, наводно је изгубљен крајем августа или почетком септембра ове године. Да му је нестао телефон причао је Владимир Марјановић, Зоранов отац, а Јеленин свекар.

– Без обзира на то што Владимир тврди да је апарат његов, део вештачења је показао да га је користила Јелена, а после њеног убиства наставио је да га употребљава неко од укућана – наводи саговорник: За постојање овог мобилног није знала ни полиција. Веровало се да је користила два. Један је нађен у близини тела, а други у кући, после претреса.

У апарату је забележено 16 гигабајта разног материјала, слика и снимака са прослава рођендана и породичних дешавања, али и фотографије настале после Јелениног монструозног убиства. Фотографисан је чак и споменик Јелене Марјановић.

– Анализом одређених комуникација и листинга телефона, дошло се до нових сазнања – каже извор.

Зоран Марјановић је ухапшен и против њега се води истрага због убиства Јелене Марјановић, 2. априла 2016. године.

ТАКО ТО РАДИ СРПСКИ ГЕНЕРАЛ: Пси лају, ветар носи, ЛАЗАРЕВИЋ опет надиграо НАТО, баш као и 1999!

Марјановићу је, иначе, јуче одбијена жалба на продужење притвора и он ће до даљег остати иза решетака. Један од његових бранилаца, адвокат Вељко Делибашић изјавио је да је убеђен да је његов клијент невин. Он каже да се кобног дана Јелена чула са мајком три пута телефоном. Последњи пут је то било непосредно пре убиства.

 

Извор: Srbija Danas/Novosti.rs