Издвајамо Србија

ВЛАДИМИР МАРЈАНОВИЋ У КОНТРАНАПАДУ: Нећу више да ћутим, Јелену је убио швалер ТАЈКУН, штите га ПОЛИТИЧАРИ и..

Фото: Јутјуб

Свашта прича по комшилуку

Владимир Марјановић, свекар зверски убијене певачице Јелене Марјановић, рекао је својим адвокатима и комшијама да неће још дуго ћутке гледати како му син Зоран “невин труне у затвору” и најавио је да ће јавно рећи све што зна о Јелени и њеним швалерима.

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како је током викенда потврдило више Марјановићевих комшија из Борче, али и један од његових адвоката, Владимир је свакога дана све ближи одлуци да проговори. Он тврди да је Јелену убио један од њених љубавника, да полиција то зна, али да намерно скреће истрагу на Зорана како би заштитила убицу, за кога тврди да је моћни тајкун с јаким политичким везама.

 

Неће да ћути

Јеленин свекар, који је и непосредно после Зорановог хапшења 15. септембра увече новинарима рекао да је његову снају убио швалер, сада у разговору с комшијама и адвокатима тврди да је покојна певачица имала тројицу љубавника.

– Владимир тврди да је Јелена имала три швалера. Помиње и једно конкретно име и презиме, тврди да је тај човек, за кога ја никада пре нисам чуо, јако богат и моћан, да га штите људи из врха полиције и политике. Рекао ми је, да је после хапшења Зорана, хтео да одмах сутрадан јавно на конференцији за новинаре каже све што зна, али да је то одложио на молбу адвоката. Сада је, међутим, опет одлучио да проговори. Каже да не може више да ћутке гледа како му син невин труне у затвору – каже један од првих комшија породице Марјановић. Према његовим речима, како време пролази, Владимир све отвореније оговара покојну снају, мајку своје унуке Јане (6).

– После Зорановог хапшења говорио је да он нема никаве везе са убиством и да је за све крива Јелена, која није била цвећка. Сада, Боже ме сачувај, већ отворено говори да је Јелена била ку*ва. Тврди да је имала тројицу љубавника, да је Зорану набијала рогове где год и кад год је стигла. Његова верзија каже да је Јелена хтела да остави тог свог моћног швалера, па да је он због тога полудео и убио је – прича извор.

Марјановић је током викенда изјавио: – Ја још нисам рекао све што знам, али сада није ни време ни место да причам о свему томе што знам. Најважније је да мој син није убица и да наша породица нема никакве везе са тим злочином, што ће се врло брзо и доказати.

Фото: Јутјуб

Хоће милион евра

Владимир Марјановић, наводно, комшијама говори и да ће се обогатити од овог случаја пошто ће држава морати његовој породици да исплати милион евра одштете када се докаже да Зоран није крив.

– Пре неки дан ми је рекао да кад мало боље размисли, нема разлога да се нервира јер ће на овом случају зарадити бар милион евра. Он је убеђен да ће му држава исплатити милионску одштету када се докаже да ни Зоран нити било ко други од Марјановића нема ништа с убиством – каже извор из Борче.

 

 

Извор: Информер / srbijadanas.com

БОНУС ВИДЕО