Србија

ВУЛИН О ИЗЈАВАМА МИНИСТАРКЕ МИХАЈЛОВИЋ: Срећа што Зорана не одлучује о Србији!

Александар Вулин (Фото: Јутјуб)

Наступ Брајана Хојта Јиа је најава још већих притисака и тежих напада на нашу независну политику и позицију војне неутралности, каже министар одбране Александар Вулин

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Нисам разговарао са председником Александром Вучићем, али чврсто верујем да док он доноси одлуке можемо бити сигурни да ће се Србија понашати одговорно и одлучно и да неће дозволити да други одлучују о њој.

ОН ЈЕ НАЧИСТО ЛУД: Андрија Милошевић на снимању упао у тек ископану раку на гробљу, ГЛУМЦИ ПОПАДАЛИ ОД СМЕХА

Овако министар одбране Александар Вулин за Новости коментарише огољене поруке заменика помоћника државног секретара САД који је без увијања тражио да раскинемо блиске односе са Руском федерацијом, не доделимо дипломатски статус особљу Руско-српског хуманираног центра у Нишу и поштујемо територијални интегритет лажне државе Косово.

На питање како оцењује реакцију Зоране Михајловић на ове захтеве Јиа и њену опаску „да нико од нас не може добити благослов ако нас склања са европског пута“, Вулин одговара:

– Да о Србији одлучују представници бившег режима нисам сигуран да се као 2008. године не би смо преко ноћи, а без отпора, нашли у некој другачијој држави. Вољом народа и на срећу Србије они не одлучују баш као што не одлучују ни неки чланови садашње власти попут Зоране Михајловић.

Јовановић: Слажем се Хојтом, Србија не може да седи на две столице

Подсетимо, вицепремијерка Михајловић је, коментаришући поруке америчког званичника, навела и да „Србија не треба да губи своје пријатеље на путу који је изабрала, а изабрала је европске интеграције“.

 

Извор: Novosti.rs / Informer.rs