Србија

Вучић: Зашто Николић није био на прослави? Питајте њега

Фото: Јутјуб

Председник Србије и лидер СНС изјавио је да са Томиславом Николићем има добре односе и да је његова ствар да ли жели да дође или не на прославу СНС.

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је на питање Н1 зашто бивши председник напредњака Томислав Николић није био на прослави деветог рођендана Српске напредне странке на Ташмајдану, рекао: „Питајте њега“.

ПРИШАО ЈОЈ ЈЕ БЕСKУЋНИK И ЗАТРАЖИО 1.600 ДИНАРА: Девојка му је дала новац, а разлог ће вас оставити без текста!

– У петак смо се видели, разговарали о односима са Kином и Русијом, у суботу смо били заједно у Kрагујевцу… Ја и када не будем председник СНС, а нећете дуго чекати да то видите, осећаћу је као своју и одазвати се увек када ме зову. Сасвим сам сигуран и да је Николић увек уз своју СНС, а да ли ће бити на скупу то је његова ствар – рекао је Вучић.

Николић је док је био председник напустио функцију лидера Српске напредне странке чији је био први председник, а након завршетка мандата није се вратио у странку.

Пред председничке изборе у априлу ове године, СНС је одлучила да кандидат за председника Србије буде Александар Вучић, иако је Николић био председник само у једном мандату.

Након тога, Николић је најавио да ће се ипак кандидовати, али је убрзо одустао од те намере.

Након избора формиран је Национални савет за координацију сарадње са Русијом и Kином на чије чело је Николић ступио.

Додик одговорио Ердогану: Ово није султанат, Срби памте Турке по проливеној крви

Српска напредна странка у суботу је на стадиону Ташмајдан у Београду обележила девет година постојања и рада, а међу бројним званицама није био и бивши председник напредњака Томислав Николић.

 

Извор: B92.net / Vestionline.com