Србија

ВУЧИЋ ОДБРУСИО ХЕЈТЕРИМА: СНС има чисте рачуне, А ОДАКЛЕ ЊИМА МИЛИОНИ ЗА КАМПАЊУ, кад ни странке немају?

Председник Србије Александар Вучић запитао је данас из чега ће Саша Јанковић и Драган Ђилас да финансирају своју кампању за изборе у Београду, пошто немају ни странку, а тиме ни могућност легалног финансирања

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ко ће да им плати кампању? Њихове агенције, Мишковић? – запитао је Вучић, одговарајући на питање новинара у Власотинцу у вези са „математиком Јанковића и Ђиласа за београдске изборе“.

Спрема се хаос! Европа ће горко плакати због Косова: Отели су земљу Србима, па је дали ТЕРОРИСТИМА и ДИЛЕРИМА

Председник СНС је рекао да напредњацима нису потребни тајкуни, да легално добијају новац, док друге финансирају трајкуни и криминалци.

– Из чега ће да се финансирају ти стручњаци, како да се финасирају пошто ни странке немају – упитао је Вучић.

Додао је да унапред, као и увек до сада, честита онима који су већ победили на изборима, али је уверен да Србија, пристојна и нормална, нити слуша нити верује преваратнима.

Вучић је одговарајући на питања новинара рекао да им честита на победи и да је то у реду и да није ништа страшно и ако СНС изгуби изборе.

Како је рекао, чуо је и за најаву неке пријаве због 19.000 динара донације СНС и рекао да неки троше милионе евра за кампању и нико их ништа не пита.

ука Јеремића, додаје, нико не пита за 6 – 7 милиона евра које је дао у кампањи за председничке изборе, на којима је једино СНС имала све чисте рачуне и није остала дужна никоме.

Упозорио је да су многи остали дужни за рекламе и кампању и из опозиције, а има и оних из власти, док је СНС, истиче, све своје рачуне платила.

Како је оценио, међу опозицијом „нервоза је велика“, јер би „они који су пљачкали сада да се врате, да наставе своју пљачку…“.

– Многи су увезани и они би да се врате по сваку цену, да земљу докрајче и униште – рекао је Вучић и додао да је на поштеним и пристојним да омогуће да нам деца раде и буду поштена, а не да „пишају по нечијим гробовима“.

– А, овима честитам, као и уочи свих прошлих избора… – рекао је председник Србије.

ОБАВЕЗНО ЈЕ ЧИТАЈТЕ: Мајчина молитва за СПАСЕЊЕ наше деце и ИЗБАВЉЕЊЕ ОД СВАКОГ ЗЛА!

Додао је да неки стално причају да ће он проћи као Милошевић или Коштуница на ванредним изборима и слично, и поручио:

– Нисам ни Милошевић, ни Коштуница, а Србија нормална и пристојна неће да слуша преваранте и они који би себе да прикажу као елиту, без било каквог покрића.

 

Извор: Tanjug