Србија

Вучић: Очекујем још жешћу кампању против владе и председника Србије

„Надам се да ће неко да пита Србију за мишљење“

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да очекује „још жешћу кампању против владе и председника Србије“, јер је у то улаган велики новац у претходном периоду, а до сада није уродило плодом.

Упитан да прокоментарише то што ће шефови дипломатија европских земаља први пут распављати о утицају руских медија и да ли је неко консултовао Србију у вези са том темом, Вучић је рекао да се нада да ће неко и Србију да пита за то.

ДАЧИЋ ОДБРУСИО АМЕРИКАНЦИМА: Ми да окренемо леђа Русији, а ви и даље подржавате Косово?!

– Пошто овде имате медије америчке, европске и руске, све друге и надам се да ће неко да пита Србију за мишљење, осим што ће сви преко наших леђа гледати да решавају своје проблеме – рекао је Вучић.

– Очекујем још жешћу кампању против владе и председника Србије, јер то је оно у шта се улагао велики новац у претходном периоду, а до сада није уродило плодом. Не мислим примарно од европских земаља, али су различите организације и интитути углавном подржавали медијску политику која није имала везе са објективношћу – рекао је председник.

Он је критиковао што поједини медији неретко воле да обмањују јавност и говоре да је реч о нечему што је објективно, а није, раде за нечији новац и по нечијем пројектном задатку, са политичким циљем.

ПРОЦУРЕЛЕ ИНФОРМАЦИЈЕ СА САСТАНКА- ХОЈТ ЈИ ЈЕ ПРЕТИО ВУЧИЋУ: „Пази да не прођеш као…“

– То је све у реду, законито код нас, то је добродошло да нам суфицит буде већи, да се више троши у нашим шопинг центрима… Само немојте да варате да то радите зато што сте склони објективном информисању, за разлику од необјективног… Очекујем да нас неко нешто пита, шта ви у Србији мислите, а не да мисле да нам је потребан тутор и да они боље виде и разумеју него што Србија види и разуме – закључио је Вучић.

 

Извор: Tanjug