Србија

ВУЧИЋ О ПЕВАЧКОМ НАСТУПУ ШЕФА ДИПЛОМАТИЈЕ: Дачић је пред Ердоганом показао шарм који ја немам! (Видео)

Шеф дипломатије Ивица Дачић добро ради свој посао. А ово је био само један од начина да покаже свој шарм који ја немам, рекао је председник Србије Александар Вучић одговарајући на питање „Новости“ – како му се свидео Дачићев наступ пред председником Турске Реџепом Тајипом Ердоганом

– Дачић тиме никакво зло није нанео Србији – закључио је Вучић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

ПАРАПСИХОЛОГ ШОКИРАО СРБИЈУ: Кривицу за Јеленино убиство ће ПРЕУЗЕТИ ЗОРАНОВ СИН!

На салву критика које су му упућене јер се на свечаној вечери у Београду приређеној за турског председника латио микрофона и отпевао песму на турском, Дачић узвраћа да ће за своју земљу да уради све и да ће певати и даље.

– Не стидим се тога. Певао бих и Трампу ако треба – каже шеф дипломатије.

Вучић, иначе, хвали и учинак целе владе, и каже да је задовољан радом кабинета Ане Брнабић у првих 100 дана и да треба да наставе да раде као и досад – одговорно и дисциплиновано.

Ипак, како је у понедељак изјавио, лично га је веома погодило то што је владајућа коалиција уназад четири године радила да би могла да се похвали резултатима, али да увек има оних који нападају рад Владе и то низашта.

ВУЧИЋ ПОБЕСНЕО НА КРИТИЧАРЕ АНЕ БРНАБИЋ: Срам вас било, докле ћете више да лажете!

– Радите, притискате министре, обезбедите суфицит у државној каси… и све то без приватизационих прихода. А, да немате приватизациони приход и да имате суфицит у буџету са каматама досад се није догодило… – рекао је Вучић.

 

Извор: Večernje novosti