Издвајамо Србија

ЗОРАНОВА ЉУБАВНИЦА ПРИЗНАЛА ДА ИМА СИНА С ЊИМ: Откривен могући мотив убиства Јелене Марјановић

Зорица Митровић (Фото: Фејсбук принтскрин)

Зорица Зока Митровић, девојка ухапшеног Марјановића, у преписци на Фејсбуку признала да са њим има ванбрачног сина рођеног три и по године пре Јелениног убиства!

Зорица Зока Митровић, девојка и вишегодишња љубавница ухапшеног Зорана Марјановића, признала је на Фејсбуку да са њим има петогодишњег ванбрачног сина!

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Свађа, претње разводом и злочин?!

Остаје кључно питање да ли је Јелена прошле године сазнала да њен муж има дете са другом женом, што је могло довести до жучне свађе, па чак и убиства

Ако Зорица говори истину, онда се њен син Здравко родио три и по године пре убиства Јелене Марјановић, за које је осумњичен и ухапшен Зоран Марјановић. Тајна љубавна веза и ванбрачно дете могли би лако да буду и непосредни мотив за злочин који пуних 18 месеци не да мира целој Србији.

Одмах се преселила

Кључно је питање, дакле, да ли је Јелена прошле године у неком тренутку сазнала да њен муж води двоструки живот и да има дете са другом женом. То сазнање је свакако могло довести до жучне свађе, претње разводом, туче, па чак и до бруталног убиства! Све је још интригантније кад се узме у обзир и чињеница да се љубавница Зорица Митровић код Зорана преселила практично одмах после злочина!

Како год било, тек Зорица је шокантно признање о ванбрачном сину са Зораном недавно изнела свом саговорнику на Фејсбуку на коме већ месецима пише под лажним именом „Сања Јурић“.

Када је Зорицу саговорник упитао да ли је тачно да има дете са Зораном, она му је одговорила:
– Да!

– Значи, била си у вези са Зораном док је Јелена била жива – упитао ју је саговорник, а Зока је узвратила:

– Да. Је л’ други људи не варају?

Зорица му је потом признала да контролише бројне групе на Фејсбуку које подржавају Зорана, као и да има бројне пријатеље који управљају налозима на друштвеним мрежама, а на којима се пише о убиству Јелене Марјановић.

Зока је затим саговорнику рекла да зна много о Јеленином убиству, па се чак похвалила и да има директне везе са полицијом!?!

– Шта мислиш, зашто нисам ухапшена кад сам колима кренула на полицију? – упитала је саговорника, алудирајући на вече 15. септембра, кад су инспектори ухапсили Марјановића у кући у Борчи. Зорица је тада била са Зораном и у налету беса аутом покушала да прегази полицајце. Они су је тада обуздали, а из МУП нису саопштили да ли су јој писали пријаву за напад на службено лице.

Митровићева је, иначе, у једном свом посту недавно признала да се иза имена Сања Јурић заправо крије она (погледајте слику). У тој поруци, коју је објавила „Сања Јурић“, Зока се похвалила како вешто манипулише члановима група за подршку Зорану Марјановићу и убијеној Јелени и да има више лажних налога преко којих контролише расправе.

Дотична „Сања Јурић“ своју поруку завршава речима: „… постојим ја, Зорица, и моја дивна пријатељица која прича више језика. Правда и за Јелену и за Зорана. Зорица Зока Митровић“.

Да је Зоран варао супругу у свакој прилици показује и случај Раде Матић из Беча. Информер је, подсетимо, само месец дана након Јелениног убиства, маја прошле године, ексклузивно објавио њихову љубавну преписку.

И Рада нам је јуче потврдила да је „Сања Јурић“ само један од стотине лажних профила које користи Зорица Митровић.

Зорица без коментара

Зорица Зока Митровић није јуче одговарала на бројне позиве и поруке новинара и уредника Информера. Њу смо јуче тражили и на кућној адреси Марјановића у Борчи. Комшије кажу да је она у кући, али на наше упорне позиве нико се из куће није јављао.
Зорицу је наш фоторепортер неколико дана после хапшења Зорана сликао на капији куће Марјановића у тренутку док је испраћала пријатеље.

– Она има око сто профила и са њих води групе Зоранове подршке, прати и шпијунира људе, прети новинарима и свима другима који су против Марјановића. Мени је до сада на десетине пута претила, а када сам јој блокирала главни профил, наставила је да то ради са лажних. Тачно је да је њеном сину отац Зоран Марјановић и да му је била швалерка годинама, још док је он био са Јеленом. И она то не крије, већ се тиме хвали и поноси – прича Рада.

Бежаће у Немачку

Рада Матић тврди да се Зока Митровић стално хвали да она може да ради шта хоће и да нико не сме да је ухапси.
– На све то, тврди да има у Немачкој оца и брата полицајца и да планира код њих да побегне ако у Србији загусти – наводи Матићева.

Упркос изузетно озбиљним претњама које је добила, Матићева каже да се не плаши Зорице и да жели до краја да раскринка Марјановиће.

– Узалуд је што ми Зорица свакодневно прети и шаље псовке, пошто се ја не бојим ни ње ни Марјановића. Мој једини циљ је да се сазна истина, а она може само да се крије у кући Марјановића – казала је Рада.

 

Извор: Информер.рс