Издвајамо Србија

ЗОРАНОВА ЉУБАВНИЦА ШОКИРАЛА СРБИЈУ: Мој син је исти Зоран, има натприродне моћи!

Зорица Митровић (32) испричала да њено трогодишње дете невероватно личи на њеног љубавника Зорана Марјановића, ухапшеног због убиства супруге Јелене, и да има астралне пројекције и паранормалне способности као и Зоран

БЕОГРАД – Мој трогодишњи син је пљунути Зоран и има натприродне моћи као и он. Упознаје астрални свет и има пројекције у сну као и Зоран када је био дете!

Овако се Зорица Зока Митровић (32) хвалила пријатељицама када је причала о свом трогодишњем сину, али и о љубавнику Зорану Марјановићу из Борче, ухапшеном због убиства супруге Јелене у априлу 2016.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Зока у почетку није много помињала Зорана. Знамо да је разведена и да има трогодишњег сина. Нисмо обраћале пажњу када је њен син у нашем друштву у неколико наврата рекао: „Идем код тате у Борчу.“ Зокин бивши супруг, колико нам је познато, не живи у Београду, а она у то време није становала у Борчи. Нисмо ни слутиле да се она одавно виђа са Марјановићем и да су у вези. Знале смо само да га је подржавала на друштвеним мрежама – прича једна од Зокиних пријатељица.

Међутим, приликом хапшења Зорана Марјановића, 15. септембра, Зорана је испред куће Марјановића у Борчи направила инцидент, када је покушала да спречи његово одвођење у полицију.
– Приликом наших каснијих виђања ништа није крила, чак је, када смо причале о Зорану, рекла да је њен син исти он и да има натрпиродне моћи као и Зоран. Говорила је да обојица имају визије и неке необјашњиве способности – прича наша саговорница.

Она је потврдила да Зокин син и Зоран заиста имају доста сличности.
– Док Зоран није почео да се помиње као њен нови момак, не бих ни помислила тако нешто. Међутим, када је откривено да су они у вези и када је опет доводила сина, очигледно је да личе. Мали има Зоранов поглед – каже наш извор.

Јана у „Задрузи“
ТАТА, ПОЗДРАВИО ТЕ ЗОКИН СИН

Мала Јана Марјановић ушла је у „Задругу“ да посети оца, неколико дана пре његовог изласка из ријалитија и хапшења. Управо је девојчица пред камерама открила да Зорица Митровић и њен син живе са њом у Борчи.
– Пуно те поздравила Зорица, а поздравио те и њен син. Плакала је чим те је видела на телевизији – рекла је Јана кад је посетила Зорана у ријалитију. Марјановић је тада питао ћерку да ли се слаже с децом у вртићу. Она је објаснила „да јој је лепо и да се мало свађа с малом децом“.
– Али они су као Зокин син – рекла је девојчица.

Треће око Марјановић као дечак дао интервју
ОД ДЕТИЊСТВА ПУТУЈЕМ АСТРАЛНИМ СВЕТОМ

Фото: Јутјуб

Зоран Марјановић је као дечак разговарао са новинарима часописа Треће око и открио да од седме године доживљава астралну пројекцију у сну, као што има и син садашње Зоранове девојке Зорице.

Он је испричао о астралним световима и њиховим нивоима са којима се упознао током ових паранормалних искустава.

– Астрални свет је град мртвих, како би се рекло. У сну, кад заспим, ишао сам до првог нивоа астрала – започео је Зоран тада разговор за Треће око. Он је наставио са описивањем свог астралног путовања.
– Има четири негативна нивоа и седам позитивних. Можда их има и више, али ја сам само четири прошао. Негативни су за убице и за оне који не раде позитивно. Тамо сам видео људе који и нису баш људи. Тамо је црнобело све. То су напаћеници. Има и ниво самоубица. У зависности од тога како су се убили, тако и изгледају – наставио је причу Марјановић.

Он је потом образложио да у позитивним нивоима живе астрална тела позитивних људи.
– Тамо сам видео дворац, траву и шуме. Све је нормално, само што све што се тамо налази има свој сјај – поручио је Зоран и открио да није разговарао ни са ким у астралу, али да је једна особа била његов водич.

 

Фото: Фејсбук принтскрин

Извор: Курир / Ј. И.

БОНУС ВИДЕО