Србија

ЗОРАНОВОЈ ЉУБАВНИЦИ „ЧЕШЉАЈУ“ ТЕЛЕФОН! Да ће ово бити кључан детаљ за разрешење Јелениног убиства?!?

Зорица Зока Митровић, љубавница Зорана Марјановића (39), осумњиченог за тешко убиство супруге Јелене Крсмановић Марјановић (33), могла би да буде једна од кључних личности у разрешавању тог мистериозног злочина?!?

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како сазнаје „Ало“ Зоран на све могуће начине покушава да ступи у брак са Митровићевом како би је ослободио сведочења у поступку и на тај начин се осигурао да она неће подлећи притисцима и да неће испричати неке детаље који би могли да буду погубни по њега.

ПЛАКАЋЕТЕ ОД СМЕХА: Босанац сади пиво а залива га са гајбом пива да се „прими“

Да је Зоранова љубница и те како интересантна за овај случај потврдио је и Небојша Милосављевић, пуномоћник 11 чланова породице Крсмановић.

– Инсистираћемо да се у даљем току истраге преко базних станица утврди где је Зорица Митровић била у време Јелениног убиства, као и да се упореде сигнали њеног и Јелениног мобилног сигнала. Исто тако, врло је важно утврдити с ким је Зорица разговарала у време извршења кривичног дела, као и са којег места је упућивала позиве и ко је њу звао у то време. Такође ћемо тражити да се провери и њен листинг позива дан после злочина. На тај начин би могли да се открију нови, и те како значајни детаљи – објашњава Милосављевић.

Он каже да ће, као правни заступник Крсмановића, инсистирати и на томе да се виде и упореде базне станице сигнала са телефона осталих чланова породице Марјановић, као и њихови листинзи позива, јер је неопходно утврдити са ким су они комуницирали и где су се кретали у критично време.

Небојша Милосављевић даље наглашава да ће породица Крсмановић, уколико Зоран и након саслушања сведока у истрази остане у сфери осумњиченог, захтевати његово неуропсихијатријско вештачење.

– Јелена је убијена на дивљачки начин. Од свих тих удараца по глави, због којих она има рупе на лобањи и због којих су јој поиспадали зуби, она је демолирана. Само је неурачунљива или дрогирана особа са високим степеном гнева могла да убије на тај начин – истиче наш саговорник и додаје:

– Начин на који је Јелена убијена указује на чисту људску патологију и деструкцију. Дуго радим овај посао и свачега сам се нагледао, тако да ми је тешко да поверујем да је неко нормалан и урачунљив могао да изврши такво убиство.

Познати адвокат даље наглашава да би од изузетног значаја за решавање тог замршеног случаја могао бити живот покојне Јелене.

ПРВО УКЛОНИО МИЛОШЕВИЋА, ПА ЂИНЂИЋА: Агент ТАЈНЕ обавештајне службе који је преко Вучића ХТЕО ДА ЗАПАЛИ БАЛКАН!

– Истрага мора да се усмери и на личност жртве. Да се до детаља разоткрије њен стил живота, њене свакодневне навике и афинитети. Мислим да би ту можда требало тражити мотив. Јер тешко је неке радње у овом случају сматрати немотивисаним – каже Милосављевић, који се осврнуо и на саслушање сведока, које је заказано за понедељак, 16. октобар, у Вишем тужилаштву у Београду.

– Зоранови брат и отац нису у обавези да сведоче, али би њихова сазнања могла бити веома интересантна – појаснио је наш саговорник.

 

Извор: Alo.rs