Србија

ЗОРАНОВ САУЧЕСНИК ПОСТАЈЕ СВЕДОК САРАДНИК!? Откриће како је и где певачица убијена, КО ЈЕ СВЕ УЧЕСТВОВАО!

Фото: Јутјуб

Случај бруталног убиства певачице Гранда Јелене Марјановић, који је потресао јавност, ускоро ће бити расветљен! Истрага дошла до особе која би могла до детаља да открије како је и где Јелена Марјановић усмрћена у замену за блажу казну

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, у истрази се појавила особа која би могла да добије статус сведока-сарадника да би до детаља открила како је и где певачица усмрћена, ко је све учествовао и ко је помагао у прикривању овог злочина.

Према речима извора из истраге, с потенцијалним сведоком се и даље преговара и утврђује се колико заправо зна о бруталном убиству, као и која је била његова улога у злочину.

ХРВАТИ ИСТЕРАЛИ СВОЈЕ: Београдска арена мења име у Штарк арена!

– Та особа је умешана у убиство, па сад покушава да се спасе и избегне вишегодишњу робију. Могла би да добије статус сведока-сарадника уколико није директни извршилац. Исказ ове особе би био од велике користи у расветљавању овог случаја јер она очигледно зна превише детаља о самом делу. На тај начин на брутално убиство певачице коначно би била стављена тачка, а сви саучесници приведени пред лице правде – каже саговорник за Српски телеграф.

Адвокат Светозар Вујачић каже да после годину и по дана од убиства једино сведок-сарадник и може да реши овај случај.

Сведок сарадник расветлио убиство Стамболића
Адвокат Светозар Вујачић каже да је сведок-сарадник својевремено расветлио убиство Ивана Стамболића, бившег председника председништва Србије, иза којег су стајали припадници „земунског клана“.
– Тај сведок је одвео истражне органе на Фрушку гору и показао им место на којем је тело било закопано. Тек кад је пронађен леш, он је добио статус сведока-сарадника – прича Вујачић.

– Могао је да проговори само неко ко све зна, неко од помагача или саучесника који су прикривали злочин. Да би нека особа добила тај статус, неопходно је да истражним органима да 100 одсто поуздане информације. У том случају би тражио да буде сведок-сарадник, а он онда у договору с тужилаштвом може да буде ослобођен кривичне одговорности или да добије блажу казну у зависности од тога колико би допринео расветљавању злочина – објашњава Вујачић.

УРАГАН ОФЕЛИЈА ИДЕ КА ВЕЛИКОЈ БРИТАНИЈИ: Енглези у паници, након Америке сад њима прети потоп!

Он додаје да је полиција на телу убијене Јелене пронашла ДНК за који се не зна коме припада.

– Тај траг није у бази података, и то је проблем. Уколико би се тај ДНК поклопио с траговима особе која се нуди да буде сведок, а његов исказ са досад прикупљеним доказима, онда би ту све било јасно – каже адвокат Вујачић.

 

Извор: Srpski telegraf